Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós és az oktatásai párom...

Anyós és az oktatásai párom irányítása befolyásolása?

Figyelt kérdés
Van 1 közös pici babánk az utóbbi időben romlott meg a kapcsolatunk az anyóssal, azt mondja engem nem szivesen lát, de a párom és a gyerekem igen... én nem engedném el a gyereket mostmeg egyedül apával pláne ebben a szituban,mitévő legyek?(amugy volt rá példa hogy vigyázott rá akkor is sírt a gyerek rosszul adta rá a pelust meg rosszul táplálta (ételallergiás)a páromat meg fenyegeti hogy ez lesz az lesz...persze rossz irányba gondolva!
2018. jan. 11. 05:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem kommunikációs problémáitok vannak

Ezt onnan gondolom, hogy első nekifutásra a címet sem értettem meg.

2018. jan. 11. 06:16
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Hát ez elég rossz helyzet Nagyszülőktől eltiltani sem jó megoldás a gyereket, de ha anyósod nincsen tisztában a helyes táplálkozással akkor azért a párod is mondhatna neki némi felvilágosítást. Igazából annyit tennék, hogy ha elengeded kizarolag az apja mellett legyen vele. Párod sem hiszem hogy olyan könnyem tudja ezt kezelni. Nálunk pl az történt, hogy engem sógornőm tilt a mai napig unokahugaimtol, tesóm pedig mit tenne? Semmit. Lesz egy szakadék amit utána szinte lehetetlen lesz átlépni. Mondjuk tesómék pl mindkét oldalon eljátszották ezt nagyszülőkkel, azon kívül hogy mindenki kikészült sokra nem mentek vele. Náluk pl a legnagyobb baj az volt, hogy egyik éven egy my little pony kastélyt kapott a kislány és mindennek el lett mondva az ajándék utána persze az is aki vette minek megvenni ez xar stb.
2018. jan. 11. 06:21
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk se volt valami fényes a helyzet, én mondtam azt,hogy itt a vége és mindenkinek az lesz a legjobb ha elfelejtjük egymást.

Férjem akkor megy amikor csak akar és a gyerekeket is simán viheti magával. (anno az elsőre ő is rosszul adta a pelenkát,de az ő idejébe nem ilyen pelusok voltak és elsőre megértette utána,hogy melyik lesz az eleje vagy a hátulja. A középső gyerekemnél egy időre ki kellett hagyni az összes tejterméket és tojást. Persze ő adott neki olyat amibe volt,mert nem is gondolta,hogy abba van (tény,hogy sokszor én is csak döbbenten néztem az összetevőket,hogy ebbe ilyen...) ebbe az időszakba már csak férjem ment a gyerekekkel, még jobban figyelt ezek után.

A probléma csak kettőnk között van , a gyerekek és közte nincs,szeretik egymást. Nem büntetem a gyerekeket és anyóst se azzal,hogy nem engedem a gyerekeket (mondjuk ezzel nem csak anyóst büntetném hanem a férjemet is)

2018. jan. 11. 07:07
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Mi az oka, hogy megromlott a kapcsolat? Csak nekem nem derült ki egyértelműen?
2018. jan. 11. 07:09
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Az apja figyeljen oda rá. Ő csak tudja hogy kell pelenkázni meg etetni a saját gyerekét, gondolom nem egyedül lett ott hagyva a gyerek. Szerintem megoldható hogy csak az apjával menjen viszont megkell mondani apának hogy figyeljen oda az ilyenekre.
2018. jan. 11. 08:28
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Írd már le normálisan, hogy mi a problémád, és hogy mi a kérdés!!
2018. jan. 11. 09:08
 7/20 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk ha ÉRTELMESEN megfogalmaznád a problémádat?!

Nevetséges, hogy idefosol három mondatot minden magyarázat, pontosabb infó nélkül, és város a megváltást!

2018. jan. 11. 09:45
 8/20 A kérdező kommentje:
Anyósom belém kötött pedig jónak mondható volt a kapcsolatunk ,erre én mondtam h nem szeretném hogy a gyerek menne hozzá,közöltem a gyerekünk apjával majd anyósom mondta a fiáé is a gyerek akkor viszi amikor akarja szerintem meg nem... se ellátni nem tudja normálisa se figyelni rá! Aztan megfenyegette a párom hogy többet nem számíthat rá ha nem vishi le a gyereket...mondjuk nagyon ritkán volt ilyen ha kértünk és esetleg kaptunk segítséget! Ti mit tennétek a helyembe engedjem vagy ne? De engem nagyon megbántott nem büntetni akar stb. De egyszerüen ennyi elég is volt!Talán kis idővel!
2018. jan. 11. 10:00
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
Ha élőben is ilyen szépen tudod kifejezni magad, és nem lehet megérteni, miről is kommunikálsz, nem csodálom az anyós ellenszenvét irányodba. Buta vagy, és ez sok embert idegesít, főleg ha a fiuk leereszkedik egy ilyenhez. Pici babára bezzeg megvolt az eszed.
2018. jan. 11. 10:27
 10/20 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező! Hány éves vagy? Milyen végzettséged van? Hol éltek a pároddal?
2018. jan. 11. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!