Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Cigány-magyar kapcsolat működhet?

Cigány-magyar kapcsolat működhet?

Figyelt kérdés
20 éves magyar lány vagyok a pasi akivel együtt vagyok cigány, nem nagyon tartják a hagyományokat stb de azert mégis azok.. nekem nincsenek szüleim ugyhogy nem nincs ugye belole konfliktus de esetleg az o szülei észre fogjak e venni hogy nem vagyok az ??mert a fiúnak azt mondtam en is az vagyok.. ha valaki együtt el azert ez csak kiderül tudok pár szokást ilyenek de erdekelne hogy egy ilyen kapcsolat működhet e? En annak vallom magam..

2018. jan. 2. 19:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
A pasi akivel egyutt vagyok.. Mifelénk párnak hivják. És már most hazugságra alapul a pasival a dolog. Lelked rajta,csak ne sirj az oldalon ha problémáid lesznek a pasivsal..
2018. jan. 2. 22:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha NORMÁLIS a srác, és a családja akkor mukodhet. Viszont ha csak ugy szeret h "cigány" vagy, akkor ott vege a dolognak, gádzsóként nem fog szeretni, ha kiderul h nem vagy az..
2018. jan. 2. 23:05
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Exbaratom is cigany volt de meg nem mondtad volna rola h az.

Neha meg nalam is magyarabb volt😁

Uh ez szemely fuggo

2018. jan. 2. 23:49
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Az van hogy a "szem előtt" lévő cigányok kotvány szemét módon viselkednek. Ebből van levonva a következtetés. Egy két ember úgy csodálkozik ha általánosítunk! De hogy álljunk a cigányokhoz ha csak 100ból 1 a normális?? Bizalommal mindegyikhez? Ezt úgy mondom hogy ismerek rendes, dolgos, jóravaló cigányokat is.
2018. jan. 3. 07:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
persze. Működhet. Amit észben kell tartanod az az, hogy egy európai és indiai felmenőkkel rendelkező személyre a társadalom indiaiként tekint. (gondolok itt az esetleges utódaitokra)
2018. jan. 3. 07:36
 16/18 anonim ***** válasza:
86%

Apám cigány, anyám magyar. Apám 25 évig verte anyámat ostorral, le akarta szúrni vasvillával, meg is késelte, fel is akasztotta.Vascsővel ütötte, késsel kergette az egész családot. Mellesleg anyámnak hallgass volt a neve otthon, és mindent mosolyogva kellett tűrni. Engem lánykoromban eladott egy haverja fiának.

Konzekvenció: soha nem állnék össze cigánnyal, és a gyerekeimet sem engedem a közelükbe.

2018. jan. 3. 20:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha eleve ekkora hazugsággal indul a dolog,mégis mit akarsz?

Mondjuk egy zenészcsaládba bekerülve nincs akkora gebasz,mint azokkal,akinek a rokonaihoz jár ki a szoc.munkás,viszont a zenészcsaládnál is úgy érezheti néha napján az ember lánya,hogy csak ő alkalmazkodik,mert azért ott se skandináv mintát lát senki sem felnőve.

Annak viszont nem lesz új,aki végtelenül házias,nem akar karriert,megelégszik valami kis alkalmi munkával és nem valami öntudatos.

2018. jan. 6. 01:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
igen működhet .Én roma lány vagyok férjem magyar , hogy a tisztaságról irjak, 13 éve vagyunk eggyütt de a mai napig nem tudtam magyar páromat rendre tanitani mert a magyar szülei olyan tiszták voltak ....sok olyan cigány van akik miatt sajnos kell hogy szégyenkezzünk , de igen van magyar is akik meg normálisabban élnek mint a cigányok . ha a párod normális ,dolgozni akaró férfi ,olyan tulajdonságokkal amik kellenek egy jó kapcsolathoz bármikor lehet jó életetek. DE VÁLASZTHATSZ OLYAN MAGYART IS AKI ROSSZABB LESZ MINT EGY CIGÁNY.
2018. jan. 11. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!