Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lányok/Nők/Feleségek! Titeket...

Lányok/Nők/Feleségek! Titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt párommal, de az anyja még mindig kisfiúként kezeli, simogatja cirógatja, bújik hozzá. Jelenleg párom 26 éves, én 25. De akárhányszor megyünk náluk vendégségbe, mindig ezt csinálja, előttem. Nem tudom, nekem nagyon fura, nekem van bátyám, és az én édesanyám ilyet akkor sem csinál mikor bátyám barátnője nincs ott, és akkor sem ha ott van. És kezd most már egyre rosszabbul esni, főleg hogy párom többször rászólt már hogy ne csinálja. De ő csak azért is, "jaj az én kisfiam vagy had simogassalak már meg!" Párom édesapjával soha nem láttam így viselkedni, puszi is csak köszöntésekkor van, soha nem spontán. Ami oké érthető, bunkó dolog mások előtt nyalni falni egymást, de akkor a páromat miért cirógatja folyton, még előttem is?

2017. dec. 7. 14:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Hát ez nekem furcsa lenne, egymás között miért ne, de társaságban azért viselkedhetne. Bár tőlem mindig távol állt az ilyen mutassuk meg másoknak is külvilágnak szóló majomszeretet.
2017. dec. 7. 18:12
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem zavarna,de nekem is furcsa lenne és illetlen.
2017. dec. 7. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem semmi sincs ebben. A lányom 22 éves, eljegyzett menyasszony, és amikor hazajön, jól megölelgetem, megszorongatom, megpuszilgatom. Ki sem bírnám, ha nem tenném.

Kérdező, nincs abban semmi, hadd ölelgesse meg az anyukája.

2017. dec. 7. 19:41
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
szerintem ez inkább ez inkább cuki :) de hát mindenkinél más az ingerküszöb. el kell viselni vagy párod szóljon rá erélyesebben. mást nem tehettek.
2017. dec. 7. 19:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem beszélem tele a fejét! Ő mondta nekem először hogy zavarja, és hogy már többször próbálta leállítani az anyját, mert nem szereti ezt már, nem kisfiú már! Én addig annyira fel sem figyeltem erre, mióta ő mondta azóta figyelem és azóta kezd engem is picit zavarni.
2017. dec. 7. 19:53
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Hagyjad, a 74% kishölgy kötekedni jár ide a nagy szerető családja ellenére...
2017. dec. 7. 19:55
 17/18 anonim ***** válasza:
62%

Nagymamám 70+ évesen simán megcirógatta meg megpuszilgatta az ő 40+ házas-többgyerekes kisfiát, ha otthon voltunk. Nagyim egyszerűen ilyen volt, és kész. Persze nagybátyámat az őrületbe kergette vele. :D

Engem nem zavarna. Páromat is inkább arra biztatnám, hogy örüljön neki, vagy legalább viselje el.

Persze ahogy látom, én vagyok a kisebbség. :-) De ha más "tünete" nincs annak, hogy anyós féltékeny lenne vagy akármi, akkor ezen nem akadnék ki.

2017. dec. 7. 23:30
 18/18 anonim ***** válasza:
29%
8# nekem inkább úgy tűnik, hogy az anyós elmebeteg, aki féltékeny hogy a pici fiának barátnője van. Tesóm anyósa is ilyen, nagyon gáz
2017. dec. 9. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!