Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van olyan köztetek aki hátra...

Van olyan köztetek aki hátra hagyta a szüleit, amiért a hazassagaban galibát okoztak?

Figyelt kérdés
Nagyon sok dolog történt az elmúlt években aminek az lett a következménye hogy a párom megszakította a kapcsolatot az anyjával , mamajaval. Nos ők azóta se hagynak minket békén , hivogatjak és smsekkel bombázzák. Ma pl olyat kapott.... Tudni kell,hogy egész eddig mocskolodtak. Ma hirtelen már rettentően hiányzik nekik, ecetera ecetera .. és a vége pedig az volt hogy majd ne akkor akatjon menni ha ők már meghaltak... Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni? A kotekedoknek annyit,hogy bőven tettek azért,hogy ez a dolog létrejöjjön,és évek óta húzódó vita és szemetseg áll a dolgok mögött.
2017. dec. 6. 00:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt nem tudja továbbra is megtenni, hogy szrik rájuk?

Mert szerintem ez a jó megoldás egy ilyen túlérett helyzetben, nem reagálni.

2018. jan. 6. 18:41
 12/12 anonim ***** válasza:
A szüleim már nem éltek, mikor házasságot kötöttem, de a nagy család nem volt hajlandó elfogadni a feleségemet, Egy két évig jártunk minden névnapot, születésnapot megköszönteni, de amikor láttam, hogy a feleségem névnapjára sem egy képeslap, sem ők nem jönnek, akkor abbahagytam. Évente egy alkalommal újév délelőttjén mindenkihez elmegyek 10-15 percre újévet köszönteni, és ennyi.
2018. febr. 12. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!