Anyósotokkal szoktatok egymást megajándékozni szülinapra és karácsonyra, szokás egyébként ez?
A házaspárnál rendben van, hogy egyénileg is megajándékozzák egymást, de a gyereknek már közösen vesznek.
Kivéve, ha közösen megajándékozzák magukat, mondjuk egy komolyabb géppel, vagy egy utazással.
11#
Nem értelek?
Azt hiszem én írtam a 8as választ csak közben írt valaki. Szerintem az a normális ha egy pár közösen ajándékoz meg valakit, mindegy, hogy a gyerekükről vagy az egyik fél szülőjéről is legyen szó.
Mindig kaptam tőlük,ők pedig tőlünk...
Az ln szülinapomon is van közös vendégség nálunk, anyuék tesómék,férjem anyuék,mama,teso+teso férj...
Akkor meg kezdjetek el úgy élni, mint egy normális család, jön a karácsony, ideális alkalom az ajándékozásra.
Arra viszont gondolj, hogy a bevezetéstől sok függ, ha most valami nagyon drága cuccot vesztek (párként!) akkor mindig ez lesz az elvárás.
Szóval, kedvesen, figyelmesen, de szolidan!
Természetesen valamit mindíg veszünk az anyósomnak párommal közösen, de nem visszük túlzásba...
Mert ő a Fiának minden alkalomra!!!! egy üveg 600 forintos pezsgőt ad, nekem pedig egy megkezdett avonos parfümöt, azzal a monológgal mellékelve, hogy neki ez az illat nagyon büdös volt, de nekem biztos jó lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!