Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » SOS! Túlzást ezt elküldeni...

SOS! Túlzást ezt elküldeni anyósnak vagy belefér?

Figyelt kérdés

A párommal több mint egy éve vagyok együtt.Ez alatt az idő alatt nagyon jó kapcsolatot alakult ki köztem és az édesanyja között.Szeretek vele beszélgetni,aranyos nőnek tartom fel is nézek rá.Holnap lesz a születésnapja és ezt a képet gondoltam elküldeni neki.Mivel jelenleg személyesen nem tudom megköszönteni.

[link]

Szerintetek túlzás vagy ha már úgy is jó viszonyt ápolunk bele fér?Ti a helyébe örülnétek neki vagy fognátok a fejeteket,hogy ennyire azért ne szeresem?Keresek más képet vagy csak simán köszöntsem meg vagy jó lesz ez?

2017. okt. 27. 22:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

"Házasok vagytok a pároddal?" - a mai kapcsolatok már nem ilyen formálisak, párom anyukája is per "anyósod"-ként emlegeti magát, holott nem vagyunk házasok... amikor ezeket még komolyan vették, az emberek nem éltek együtt akár több évet házasság nélkül...

Egyébként szerintem belefér.

2017. okt. 28. 01:47
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Nekem tetszik ,ha nem sértödik bántodik meg az anyos szón a kedves anyuka ,bár az anyos szot inkább az igazi nevére cserélném ki az még is jobb személyesebb .
2017. okt. 28. 04:47
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon gagyi! Minek rá egy szivecske? Ettől sokkal jobb képet találhatsz! Ez így nagyon gyerekes.
2017. okt. 28. 06:48
 14/18 anonim ***** válasza:
31%
Ezzel aztán benyalnál neki meleg szarig.
2017. okt. 28. 09:14
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Így, hogy amúgyis anyósnak hívod, ő meg tud róla és tetszik neki, így már semmi probléma a képpel, sztem küldd nyugodtan.
2017. okt. 28. 09:15
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Mit érdekel téged, hogy mások mit mondanak?

Nyugodtan küldd el, nekem például jól esne!

2017. okt. 28. 09:40
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem gagyi, de ha te szeretsz nyalizni, akkor nyugodtan. Én biztos nem küldeném el.
2017. okt. 28. 17:26
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem simán elküldheted. Sok nő és anyós örülne ilyen jó kapcsolatnak, mert sok helyen anyós-menye között rossz viszony van.
2017. okt. 30. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!