Anyósom nem normális, szerintetek?
Itt lakunk nála sajnos a párommal és a kisfiammal
Vasárnap hányt a gyerkőc,egy alkalommal a nadrágja nagyon "olyan" lett, én kidobtam a kukába.
Nemrég vasaltam a ruhákat,és akkor kapcsoltam,hogy azt a melegítőnacit vasaltam ki - ami egyebkent már kopottab volt- amit én kidobtam!
De ez már nem első eset,hogy az általam kidobott cuccokat szedtem az nagy szemeteskukából!!!!
Ez nem normális. Az én anyám is sajnos ilyen, tudnék mesélni olyan történeteket, még cifrábbat is mint ami itt a kérdésben van.
A tippem, hogy akkor dobd ki mielőtt kukaürítés van, akkor már nem fogja tudni kiszedni, vagy pedig rakd el egy zsákba és vidd el egy másik kukához.
Mit kiabálsz,félsz? Minek írsz nagy betűvel bakker! tudod az a kiabálás jele!
kukázza? ba..ki felnőtt nő vagy (elvileg) nem ám nem tudod megmondani neki a frankot!
Siman kidobhatta a kisgyerek is. Nalunk volt mar ra pelda...
Meg a mondat elemzesenel leragadtam, "Vasárnap hányt a gyerkőc,egy alkalommal a nadrágja nagyon "olyan" lett, én kidobtam a kukába. "
Kidobtad a gyereket a kukaba? A nadrag visszakerult. A gyerekkel mi lett?
Ő még úgy nevelődött, hogy nem dobjuk el, amit nem muszáj. A lehányt ruhát ki kell mosni, nem kidobni.
Szerintem normális az anyósod, legalábbis ennyi info alapján.
Érdemes lenne viszont nem vele laknotok, hanem önállóan, és akkor ilyen problémád nem lenne.
Akkor meg hülye vagy, aki egy kisgyereknek szült.
Szivás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!