Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni ha az anyuka...

Mit lehet tenni ha az anyuka képtelen elfogadni hogy a fia döntését?

Figyelt kérdés

Haverom szakított a barátnőjével, lényegében már nem volt boldog a kapcsolat ahogy láttam rajtuk. Azóta teltek a hónapok és a csajszi fűvel fával kavar elég durva híreket lehet róla kapni. És hát felvette a kapcsolatot a "volt anyós jelölttel" (én csak a fiától tudom)hogy nagyon megbánta a dolgokat és hogy fogadja vissza a fia.. Erre az az anyuka elkezdett szervezkedni: meglátogatta a csajt, bevásárolt neki a kollégiumba kajákat, ruhát, megebédeltette a csaj meg elfogta az ingyen amit az anyuka csinált... meg az anyuka nyüstöli a fiát hogy fogadja vissza az exét.

én próbáltam tanácsokat adni. De szegény srác is már kikészült nem is akar az exéről hallani de az anyja által mindig tud róla...

Tudom nem szép dolog mások életébe beleszólni, de egy pár jó tanácsra lenne szüksége a haveromnak :(

2017. szept. 26. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy anyuka mit szervezkedik, egy dolog, de a fia helyében én a második "unszolásra" otthagynám anyámat, és majd beszélek vele, ha megjött az esze.

Továbbá az exemet is megkeresném és kiosztanám mint a fene.

2017. szept. 27. 08:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de a "nőnek" nem lehet a begyében a kiscsaj, ha azért nyüstöli a fiát, hogy fogadja vissza az exét.Sőt.
2017. szept. 30. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A haverodnak jól ki kellene osztania az anyját. Ha a csaj "fűvel-fával" kavar, mi a kérdés? Legtöbb fiús anyuka nem ilyen társat szeretne a gyerekének.
2017. okt. 1. 09:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem te csaj vagy és féltékeny az exre. Nyugi ez a kettejük dolga.
2020. máj. 1. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!