A barátom apukája csalja az anyukáját, szóljak a barátomnak?
Nem tudom igazából hogy kezdjem. Észrevettük nemrég hogy eltünedeznek az óvszerek a barátomtól. Betudtuk először annak hogy nem figyeltük mennyit használtuk. Aztán megint elkezdett rohamosan fogyni, pedig abban az időben nem szeretkeztünk. Ekkor betudtuk annak hogy a haverja veszi ki a táskájából. Aztán láttam egyszer náluk, a kinti kukában egy eltépett óvszeres tasakot de nem mondtam a barátomnak, azt hittem a miénk.
Ma ültem náluk a konyhában, az apukájának a telefonja előttem volt, míg készülődött a munkába, lerakta. Öltözött éppen, láttam hogy csilingel. A kezdőképernyő kidobott valami üzit hogy "csak te kellesz alig várom hogy ideérj". Megjegyzem nem nyúltam a telefonhoz, nem piszkáltam, az orrom előtt volt. Ekkor állt össze a dolog az eltünedező óvszerekről. Aztán eszembe jutott, hogy a barátom kb. két hete azt mondta, hogy "azt hittem gumi van fater táskájába de szerintem szemüvegtisztító kendő".
Egyértelmű. Mielőtt jönnek a "semmi közöd hozzá" meg "ne folly bele nem a te dolgod" válaszok, tudom, hogy így van. De nagyon zavarban vagyok, nem tudom mit gondoljak. Meg kell említsem a barátomnak? Vagy vigyem a "sírba"? Nyilván nem fogok odaszaladni az anyjához, hogy "figyelj már csal az urad tudtad?". Ti mit tennétek, mire gondolnátok? Olyan hülyén érzem magam....
16/l
Egyértelmű hogy mi van, nem vagyok hülye. Nem az anyja írta, a profilképen láttam hogy más. És nem mondanám az anyukájának a szemébe, nem akarok ennyire belefolyni.
Egyébként elmondtam a barátomnak. Nem bírtam magamban tartani, ez van. Azt mondta jól tettem hogy elmondtam, és amúgyis sejtette. Nem tudom mit fog csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!