Pàrom anyja mostanàban ugy szokott köszönni hogy szerbusz .Előtte meg mindíg kérdezte hogy miujsàg most meg szinte levegőnek néz .Pàromhoz szokott beszêlni vagy többesszàmba szokott pl hogy egyetek .
Szerintem arra gondol a kérdező, hogy előzőleg anyósa kedvesebb, közvetlenebb volt, újabban pedig hűvösebb a fogadtatás.
Nos, ha volt köztetek nézeteltérés, bármilyen konfliktus lehet, hogy még amiatt neheztel. Ha nem tudsz ilyenről, kérd neg a párod, hogy puhatolozza ki, mi az oka a változásnak.
2017. szept. 9. 14:27
12/32 anonim válasza:
Biztosan tudod, hogy miért ilyen. Most miért mi találjuk ki? Gondolom, valamin összekaptatok, vagy túl sokat vagy ott, vagy odaköltöztél.
2017. szept. 9. 14:29
13/32 anonim válasza:
Te nem vagy normális!
Eléd teszi a kész ételt, neked csak enned kell és még így is kötözködsz?
Mi a franc bajod van neked?
2017. szept. 9. 14:34
14/32 anonim válasza:
Az én fiamnak is volt olyan barátnője, aki úgy gondolta, hogy nekem kötelességem minden alkalommal kedvesen érdeklődni, hogy mi újság vele, de ő tőlem soha nem kérdezte, hogy velem mi van.
Az egyoldalú beszélgetésnek ez a vége!
2017. szept. 9. 14:40
15/32 anonim válasza:
És te próbáltál vele beszélgetni? Megkérdezni hogy van, megdicsérni a főztjét, esetleg felhozni neki, hogy "képzeld ez és ez történt, ezt olvastam, ezt néztem a tévében, ezt a sálat akarom megvenni", vagy valami hasonló. Kezdeményezz te, ha hiányzik a kapcsolat.
2017. szept. 9. 15:00
16/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Mármint a tiéd, nem az anyósodé, azzal nincs semmi baj.
2017. szept. 9. 15:07
17/32 anonim válasza:
Az lehet hogy rossz napja van na de egyfolytàban .
igen, akár egyfolytában. Normális meny ilyenkor megkérdezi, hogy van-e valami baj...
2017. szept. 9. 15:26
18/32 anonim válasza:
Lehet hogy kiismert.
2017. szept. 9. 17:54
19/32 anonim válasza:
Én már irtam. Nem lehet hogy más gondjaid is vannak vele? Csak ez volt az utolsó csepp? Ezert kiirtál ide vmit?
2017. szept. 9. 17:56
20/32 anonim válasza:
Az SZERVUSZ!
És miért nem kérdezed meg tőle, hogy miért változott meg a viselkedése?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!