Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek hogy az anyosom...

Mit tegyek hogy az anyosom végleg eltűnjön az életünkből?

Figyelt kérdés
Már unom, hogy sose hagy minket békén mindenhez van valami hozzafuznivaloja , o mindent jobban tud stb. Van egy 10 hónapos kisfiunk és most 14 hetes terhes vagyok. Az első terhességem alatt konkrétan kikeszitett idegileg mert nem tudta elfogadni hogy a fia engem választott ( török családról van szó ). Mindenben keresi a hibát egyszerűen semmi se jó neki. Egyedül az apósom és a párom áll ki mellettem. Hozzáteszem hogy a páronak van egy nővére 32 éves meg nem talált magának part és engem ki nem állhat. Mindent megtesz o is hogy rosszul érezzem magam. Azt hiszi hogy o a mindent tudó varázsló. Hiába beszéltük át 1000x a párommal az anyós-nővér kérdést nem kérhetem tőle hogy akkor válasszon közülünk mert mégis az anyja o nevelte fel és persze en sem szeretném ha egyszer a fiam elfordulna tőlem egy nő miatt. De ez akkor sem normális. Megtanultam mindent a kulturajukbol, főzök Mosok takarítok és pluszba 3 napot dolgozom is a gyerek mellett. Mindig én voltam az aki azt mondta jó rendben mindegy átnézek ezen is nem számít holott mindig ok bántanak. Tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban. És mindig akkor jönnek a nagy viták amikor terhes vagyok. Én nem akarok senkinek megfelelni, de ezeknek nem is lehet. Mi lenne a legjobb mód hogy elkerüljem a felesleges vitákat? Sajnos szomszédok Is vagyunk ráadásul ( igen a költözésen is rajta vagyunk de egyenlőre nem találunk lakást) ha pedig megpróbálok átnézni rajta akkor meg jönnek azzal hogy arrogáns vagyok meg stb. Tanácstalan vagyok. Kérlek adjatok valami tippet mert így már nem bírom. És sajnos elkerülni se tudom őket mert minden nap látom a képüket . Anyosom meg azt is figyelni hogy mikor viszem ki a szemetet......

#anyós #török #ideg #gonosz #hozzatok a bezbozutot
2017. aug. 15. 19:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
9# ez miért olyan hihetetlen?
2017. aug. 16. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:
9%
Öld meg
2017. aug. 19. 20:35
 13/13 anonim ***** válasza:
10%

Szia Törökországból írok, a párod Törökországin belül hova valósi? Nem tegnap költöztem ebbe az országba, és sajnos az az igazság, hogy a vidéki törökök nagyrésze, elsősorban az idősek meg vannak arról, győződve, hogy az európai emberek kivétel nélkül mind erkölcstelenek, és ezért van, hogy sok családban a szülők nagyon nehezen viselik, ha gyermekük europai párt választ, gondolom nálatok is fenn ál ez dolog. Költözés biztos sokat segítene, gondolom anyós evhanimi, mert általában rájuk jellemző, hogy a sok otthon ülésben nem tudnak magukkal mit kezdeni így unalmukban mást se csinálnak mint szítják a feszültséget. Próbáld esetleg megértetni velük, hogy ezzel a viselkedéssel nem neked hanem a születendő unokájuknak ártanak a legtöbbet, mert a sok feszültség borzasztó sokat árt a magzatnak.

Nem tudom mennyire jó a törököd, ha úgy érzed szeretnél beszélni velük, és nem tudsz pár kifejezést vagy ilyesmi írj nyugodtan.

Borzasztóan hangzik, remélem minnél hamarabb megoldódik a gond, bár igen török férfiaknál a lány testvér és az anya az mindig szent, próbálj meg pároddal is beszélni, hogy ez sajnos a magzatnak árt a legtöbbet.

2017. aug. 21. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!