Anyósom, minden este megjelenik nálunk, mert látni akarja az unokáját, nekem meg már az idegeimre megy, mert pont fürdetés és vacsi időben állít be, halál nyugodtan végig nézni, hogy meg fürdetem a lányom, és meg várja míg végez a vacsival?
Figyelt kérdés
Pofátlanságnak tartom, egyrészt, hogy minden egyes nap jön, (és ha nem talál otthon minket fel van háborodva) másrészt pocsék időben állít be, ,mondjam a szemébe hogy nem tetszik a dolog, vagy mit tegyek, hogy ne legyek bunkó? Hasonló helyzetben volt valaki?2017. júl. 16. 23:22
11/34 anonim válasza:
Hát én tuti nem szültem volna egy ennyire töketlen mamakedvencének. Ma már minden férfi ilyen nyomi?
12/34 anonim válasza:
A 8.hozzászólónak igaza van. Ajánlj neki más alternatívát. Nem mindig rossz az anyós, csak már eleve rosszul áll hozzá a meny.Ha a te édesanyád tenné ezt, akkor vele hogyan viselkednél? Tedd úgy a párod édesanyjával is.Rögtön változni fog a helyzet.
13/34 anonim válasza:
Anyuka, esténként szeretnénk hármasban, nyugalomban lenni. Tessék x napon, napközbeni jönni, akkor mi is tudunk pihenni és anyuka is tud az unokaval érdemben is foglalkozni
14/34 Salx Narval válasza:
Én is valószínűleg egy nekünk megfelelő időpontban hívnám át a mamát unokát látogatni, így nem fog megsértődni és az unokával is találkozhat. Viszont jól jegyezd meg az esetet és ne kövesd el ugyanezt annak idején.:D
16/34 anonim válasza:
"A férjem sem akarja meg megbántani! ... pár háznyira lakik tőlünk, ha ezt előre látom, tuti nem építkezünk a közelébe!"
17/34 anonim válasza:
"A férjem sem akarja meg megbántani! ... pár háznyira lakik tőlünk, ha ezt előre látom, tuti nem építkezünk a közelébe!"
Nem csak azt nem láttad jól előre, hogy mi lesz, ha a közelben építkeztek, hanem azt se, hogy kihez kell hozzámenni...
18/34 anonim válasza:
Miért nem szoktatok otthon lenni fürdés és vacsoraidőben?
19/34 anonim válasza:
Nézd, roppant egyszerű dolgod van. Cselezd ki az anyóst.
Mivel tudod mikor jön tedd előbbre azokat a programokat, amit eddig végignézett. És mikor megérkezik, akkor már a fektetés következzen.
Nyomj a kezébe egy mesekönyvet és lehet felolvasni az unokának még el nem alszik.
Majd, ha elaludt a pici, megköszönni a mamának a közreműködést, jó éjszakát kívánni neki és a kapuig kísérni, ha nem találna ki egyedül.
20/34 anonim válasza:
15, neked biztos nem teher a család. Ha valamelyik rokonod rádnyit mondjuk szex lözben, még be is invitálod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!