Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom, minden este megjeleni...

Anyósom, minden este megjelenik nálunk, mert látni akarja az unokáját, nekem meg már az idegeimre megy, mert pont fürdetés és vacsi időben állít be, halál nyugodtan végig nézni, hogy meg fürdetem a lányom, és meg várja míg végez a vacsival?

Figyelt kérdés
Pofátlanságnak tartom, egyrészt, hogy minden egyes nap jön, (és ha nem talál otthon minket fel van háborodva) másrészt pocsék időben állít be, ,mondjam a szemébe hogy nem tetszik a dolog, vagy mit tegyek, hogy ne legyek bunkó? Hasonló helyzetben volt valaki?
2017. júl. 16. 23:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
50%
Hát én tuti nem szültem volna egy ennyire töketlen mamakedvencének. Ma már minden férfi ilyen nyomi?
2017. júl. 17. 03:36
 12/34 anonim ***** válasza:
72%
A 8.hozzászólónak igaza van. Ajánlj neki más alternatívát. Nem mindig rossz az anyós, csak már eleve rosszul áll hozzá a meny.Ha a te édesanyád tenné ezt, akkor vele hogyan viselkednél? Tedd úgy a párod édesanyjával is.Rögtön változni fog a helyzet.
2017. júl. 17. 06:14
 13/34 anonim ***** válasza:
91%
Anyuka, esténként szeretnénk hármasban, nyugalomban lenni. Tessék x napon, napközbeni jönni, akkor mi is tudunk pihenni és anyuka is tud az unokaval érdemben is foglalkozni
2017. júl. 17. 06:28
 14/34 Salx Narval ***** válasza:
90%
Én is valószínűleg egy nekünk megfelelő időpontban hívnám át a mamát unokát látogatni, így nem fog megsértődni és az unokával is találkozhat. Viszont jól jegyezd meg az esetet és ne kövesd el ugyanezt annak idején.:D
2017. júl. 17. 06:29
 15/34 anonim válasza:
31%
x a gyerekeid nagyiáról XDDD
2017. júl. 17. 06:38
 16/34 anonim ***** válasza:
42%
"A férjem sem akarja meg megbántani! ... pár háznyira lakik tőlünk, ha ezt előre látom, tuti nem építkezünk a közelébe!"
2017. júl. 17. 06:43
 17/34 anonim ***** válasza:
30%

"A férjem sem akarja meg megbántani! ... pár háznyira lakik tőlünk, ha ezt előre látom, tuti nem építkezünk a közelébe!"

Nem csak azt nem láttad jól előre, hogy mi lesz, ha a közelben építkeztek, hanem azt se, hogy kihez kell hozzámenni...

2017. júl. 17. 06:45
 18/34 anonim ***** válasza:
19%
Miért nem szoktatok otthon lenni fürdés és vacsoraidőben?
2017. júl. 17. 06:50
 19/34 anonim ***** válasza:
59%

Nézd, roppant egyszerű dolgod van. Cselezd ki az anyóst.

Mivel tudod mikor jön tedd előbbre azokat a programokat, amit eddig végignézett. És mikor megérkezik, akkor már a fektetés következzen.

Nyomj a kezébe egy mesekönyvet és lehet felolvasni az unokának még el nem alszik.

Majd, ha elaludt a pici, megköszönni a mamának a közreműködést, jó éjszakát kívánni neki és a kapuig kísérni, ha nem találna ki egyedül.

2017. júl. 17. 06:54
 20/34 anonim ***** válasza:
57%
15, neked biztos nem teher a család. Ha valamelyik rokonod rádnyit mondjuk szex lözben, még be is invitálod. :D
2017. júl. 17. 07:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!