Összevesztem apósommal és most a férjemet bünteti?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk házasok a párommal, most várjuk az első kisbabánkat. A férjemet az anyja egyedül nevelte, egyetemista korában kereste meg az apja. Velem és a fiával is mindig távolságtartó volt, parancsolgató. Előző vasárnap náluk voltunk, felmentem a húgáért az emeletre lehívni ebédelni és mikor jöttem le rászólt apósom párja a lányára hogy segítsen nekem a lépcsőn mert említettem neki hogy előtte 2 napig szédültem, apósom meg vigyorogva elnézte a lépcső aljáról ahogy a gimnazista lánya lesegít... Utána meg volt pofája simogatni a pocakomat hogy ott a kisunokája, én meg persze hogy rászóltam hogy ne érjen hozzám. Erre bepanaszolt ebédnél a páromnál hogy én nem hagyom hogy megfogja az unokáját. Könyörgöm, még sem született! Az én szüleim se fogdozzák a hasamat, nemhogy a páromé. Azóta fúj ránk, ebéd után elvonult aludni(mindig ezt csinálja) ki se jött elköszönni, tegnap meg felhívta a páromat hogy menjen át hozzá a munkahelyére mert beszélni akar vele. Párom mondta hogy hétköznap nem, kb 70 kmre lakunk, havonta 1-2 szer szoktunk menni, telefonon is csak após párja vagy a húga keres. Lehet hogy durvábban szóltam mint kellett volna, ezért hajlandó vagyok bocsánatot kérni, de a taperolásért nem. Szerintetek én keressem meg? Vagy hagyjam hogy a párom ezt lefocizza az apjával?2017. jún. 20. 13:47
21/22 anonim válasza:
Kismamaként írom, én is bárkinek beszólnék, aki az engedélyem nélkül taperolja a hasamat, főleg, ha igazából nekem nem családtag.
De ekkora ügyet a többi apróságból nem csinálnék. A párod apja, az ő dolga.
22/22 anonim válasza:
Készülj fel, hogy esetleg nem is rólad lesz szó.
Párod miért kínoz azzal, hogy rádtukmálja a gusztustalan faterját. Ha úgy alakul ,hogy besértődött apuka, ne mulaszd el biztosítani mennyire sajnálod, hogy undorodsz tőle, aztán ha jól eltúlzod, már nem is kell muszályból odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!