Összevesztem apósommal és most a férjemet bünteti?
"A férjemet az anyja egyedül nevelte, egyetemista korában kereste meg az apja."
Nos, nálam már itt elkaszálta volna magát egy életre a vén szemétláda. Szóba sem állnék egy ilyennel, nem hogy még ő pampogjon nekem, meg a hasamat simogassa... eszem megáll! Nálunk pl. a férjem apja eléggé kretén. Azok alapján, amit férjem mesélt róla (gyerekkorukban verte őket és az anyukáját is) semmi kedvem nem volt megismerni, ezt közöltem a férjemmel is, ő pedig elfogadja és megérti. A mai napig sem találkoztam vele egyszer sem és a jövőben sem akarok. Ha idejönne okoskodni, úgy kib-sznám, mint a macskát szarni! Egyes emberek nagyon fordítva ülnek a lovon, de ehhez kell a sok bamba családtag is, aki mindent eltűr!
Ez egy borzalmas ember. Előtte 2 napig tehát nem aznap szédültél, ő nem ugrált körbe mikor a lány már segített. Úgy gondolom aki terhes az nem beteg. Le tudtál volna te egyedül is jönni csak rájátszottál. Főleg úgy hogy valaki már segített de neked mint nagyságának még 1 ember kellett volna? Tehát 2 embernek kell körbeugrálnia? Vagy fogadó bizottság kell?
Nem vagy te egy kicsit hisztis? A férjed miért nem ugrott? Nem az utcán fogta meg egy idegen a hasad hanem az apósod és normálisan is le lehet állítani de te már a levonulás miatt besérültél. Baj ha örül az unokának.? Egyvhisztis perszóna vagy, neked semmi nem jó. Gondolom most eljött a világ vége hogy megfogta a hasad. Oltári bűn. Ne is állj vele szóba. Komolyan ez a legnagyobb baj?
Én alapvetően illetlenségnek érzem egy terhes nő hasát idegennek simogatni.
Ez csak egy "újmódi" szokás lehet, mert 30 éve a baba apukáján kívül senkinek nem jutott eszébe ilyesmi. Legalábbis velem nem történt meg, pedig mindenki szerint szép kismama voltam.
Ha nagyon akarsz, akkor az ingerült stílusodért elnézést kérhetsz, (a lépcső-ügyben nincs igazad) aztán vagy megbékél, vagy nem, de ez már legyen az ő gondja és vesztesége, ha haragot akar tartani.
Én úgy gondolom, a kérdező is túlreagálta a dolgot, legalábbis a kezdeti kérdés, és nem a következő hozzászólás alapján, mert azért a másik hozzászólásban szó volt róla, hogy állt hozza nemrég az apósjelölt.
Viszont sztem lehetett volna másképp is reagálni, minthogy "ne nyúljál hozzám"... és megindokolni, hogy miért. Hogy nem illik olyan embernek egy állapotos nő hasát taperolni, akivel nincs olyan jó viszonyban...
Az viszont számomra is kínos, hogy van egy ereje teljében levő férfi (ha lenne bármi egészségügyi baja, és azért nem tudott volna segíteni, meg lett volna említve), és még fel sem ajánlja, hogy ő segít a szédülő terhes nőnek, közben a felesége a lányát egrecíroztatja, hogy menjen oda, ezt meg vigyorogva végignézi... az ilyen nem férfi. Az meg... hát igen, aki egyetemista koráig nem néz a fia szemébe, és utána is tapló módon viselkedik vele is meg a családjával is, az azért ne vegye a bátorságot arra, hogy taperolja a hasikót és énédeskisunokámozzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!