Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kellene viselkednem vele?

Hogyan kellene viselkednem vele?

Figyelt kérdés

A volt anyósom a 7 év házasságunk alatt sokat bántott.Csak néhány példa:csak fiú unokát szülhetek, a fiát mindenben ki kell szolgálnom, még a szexuális életünkbe is beleszólt, a második terhességem méhen kívüli volt, közölte, hogy szándékosan műttettem meg magam, a fiunkat nem egyszer megütötte, szerinte rosszul neveltem, másodállást is kellett volna vállalnom, mikor a volt férjemnek nem volt munkája, illetve amikor minimálbéren volt.Rossz volt,amit főztem, nem hívtam őt eleget telefonon, nem érdeklődtem minden héten a hogylétéről, nem hívtam minden hétvégén ebédre, rossz volt a sütemény,amit küldtem,mikor sütöttem stb. Ő még az unokájára sem volt hajlandó vigyázni, ha néha próbáltam megkérni.

Az apósom nagyon szeretett,megvédett, de sajnos meghalt.A halála után 1-2 hónappal alig járt haza a volt férjem, gyakran volt az anyjánál,ott is aludt.Majd kiderült,hogy megcsal, az anyjánál voltak a légyottok.Elköltöztem a gyermekünkkel,elváltam.A volt férjem együtt van a nővel,akivel csalt.A volt anyósom semmilyen családi rendezvényen nem volt kíváncsi ezek után az óvodás unokájára.Felhívtam a születésnapján,névnapján,karácsonykor, a gyerek felköszöntötte.Mondtam,a történtek ellenére a fiam az unokája,ő közölte,hogy a családi rendezvényeken az ő rokona most már a fia új párja, nem az unoka.

Karácsony óta egyszer futottunk össze az utcán, a korábbi csókolom helyett egy hűvös jó napottal köszöntem.

Most jön a pálfordulás.Oviban anyák napja volt a héten.Régen mindig meghívtam,most nem.Megjelent.Most is egy hűvös jó napottal köszöntem.Ment az édesanyámhoz, ölelte, puszilta,meg hogy én milyen vagyok,hogy karácsony óta nem keresem stb.

A saját családomtól megkaptam,hogy próbáljak megbocsátani neki. Nem megy...

2017. máj. 5. 16:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igazából nem is értem, minek jött hívatlanul az anyák napjára.Különösen azok után ahogy viselkedett.

Ha a gyermekem kötődne hozzá,elgondolkodnék.De anyaként mindig is fájt, hogy nem érdekelte az unokája.

Arról nem is beszélve,amit az utolsó hozzászóló írt, hogy sosem kért bocsánatot.

2017. máj. 6. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:
91%
Igen, a gyerekedet is te képviseled, az ő nevében meg főleg nem nagyon bocsáthatsz meg... de nálunk is volt méhen kívüli terhesség, szóval tudom mi az. Ha valaki ilyet szólt volna a feleségemre, úgy pofán vágtam volna, bárki is lett volna az.
2017. máj. 6. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!