Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kellene viselkednem vele?

Hogyan kellene viselkednem vele?

Figyelt kérdés

A volt anyósom a 7 év házasságunk alatt sokat bántott.Csak néhány példa:csak fiú unokát szülhetek, a fiát mindenben ki kell szolgálnom, még a szexuális életünkbe is beleszólt, a második terhességem méhen kívüli volt, közölte, hogy szándékosan műttettem meg magam, a fiunkat nem egyszer megütötte, szerinte rosszul neveltem, másodállást is kellett volna vállalnom, mikor a volt férjemnek nem volt munkája, illetve amikor minimálbéren volt.Rossz volt,amit főztem, nem hívtam őt eleget telefonon, nem érdeklődtem minden héten a hogylétéről, nem hívtam minden hétvégén ebédre, rossz volt a sütemény,amit küldtem,mikor sütöttem stb. Ő még az unokájára sem volt hajlandó vigyázni, ha néha próbáltam megkérni.

Az apósom nagyon szeretett,megvédett, de sajnos meghalt.A halála után 1-2 hónappal alig járt haza a volt férjem, gyakran volt az anyjánál,ott is aludt.Majd kiderült,hogy megcsal, az anyjánál voltak a légyottok.Elköltöztem a gyermekünkkel,elváltam.A volt férjem együtt van a nővel,akivel csalt.A volt anyósom semmilyen családi rendezvényen nem volt kíváncsi ezek után az óvodás unokájára.Felhívtam a születésnapján,névnapján,karácsonykor, a gyerek felköszöntötte.Mondtam,a történtek ellenére a fiam az unokája,ő közölte,hogy a családi rendezvényeken az ő rokona most már a fia új párja, nem az unoka.

Karácsony óta egyszer futottunk össze az utcán, a korábbi csókolom helyett egy hűvös jó napottal köszöntem.

Most jön a pálfordulás.Oviban anyák napja volt a héten.Régen mindig meghívtam,most nem.Megjelent.Most is egy hűvös jó napottal köszöntem.Ment az édesanyámhoz, ölelte, puszilta,meg hogy én milyen vagyok,hogy karácsony óta nem keresem stb.

A saját családomtól megkaptam,hogy próbáljak megbocsátani neki. Nem megy...

2017. máj. 5. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Először is gratulálok hogy megszabadultál egy ilyen férfitől(meg a családjától). Ne bocsálts meg neki eddig te voltál rendes hogy hívogattad amikor ő semmit se akart. Most hogy látja hogy te nem nyalsz neki egyből keres. Én megmondanám neki hogy te az attrocitások ellenére is mindig próbáltad tartani vele a kapcsolatot eddig, de most ő van soron. Bizonyítsa be hogy ő szeretne unokázni.
2017. máj. 5. 17:05
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.Az kimaradt a történetből, hogy a kisfiam sem kötődik hozzá.Húsvétkor egy fél órán át győzködtem,hogy menjen el az apjával meglocsolni nagyit.

Utána meg lelkifurdalásom volt, hogy még én erőltetem a gyerekem.

2017. máj. 5. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Annyira bocsátanék meg neki, hogy nem emészteném magam a haragtartással. Egyszerűen semmilyen kapcsolattartással. Mint egy idegenre, aki már nem jelent semmit - úgy tekintenék rá.
2017. máj. 5. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Hogy kellene viselkedned vele????

SEHOGY!!!! Elősször is úgy kiosztanám hogy az álla úgy maradna,majd a továbbiakban egy hűvős jónapotot sem kapna.

2017. máj. 5. 17:27
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Kapcsolat megszakítása. Hidd el, a gyereknek is sokkal jobb, ha úgy nő fel, hogy csak egy nagymamája van és ez az aljas némben kimarad az életéből. Ne erőltesd a gyerekre a kapcsolattartást és te is határolódj el tőle, csak ezt tudom javasolni.
2017. máj. 5. 17:43
 6/12 anonim ***** válasza:
98%

Gondolom az új "menye" egy párszor helyretette, amellett a fiacskájának sem úgy mennek a dolgok a nőcivel mint a megcsalás alatt és jó lenne most visszariszálniuk hozzád.

Az anyós az előőrs, majd jön a pasi is.

Zavard el mindkettőt a búsba, a gyereket ne erőltesd semmire, nyugodtabb és teljesebb élete lesz, mint ilyen aljadékokkal körülvéve.

2017. máj. 5. 19:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó! Megfordult ez az én fejemben is, hogy erről van szó.
2017. máj. 5. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
97%

6-os vagyok

Tuti, hogy ez az ok!

Más racionális magyarázat nincs a pálfordulására, hidd el!

A közvetlen környezetemben is láttam erre példákat.

De úgy kell nekik! Most élvezzék egymást és a helyzetet amit teremtettek.

Te viszont nehogy meginogj és visszavedd ezt a bandát!

Örülj, hogy megszabadultál tőlük!

2017. máj. 5. 20:08
 9/12 acelsziv ***** válasza:
95%

Jegyezd meg: Kutyából nem lesz szalonna...

Kivéve pár száz éttermet Dél Vietnamban de ez most nem lényeges.

Az, hogy ilyen gusztustalan nyáladzással törleszkedik nem ok nélküli. Ha a gyerek sem kötődik hozzá én elküldeném a francba. Volt ideje és lehetősége, hogy agyerekkel kapcsolatot építsen ki, nem élt vele ráadásul megtagadta, hogy nem a családja. Akkor kösse fel magát.

2017. máj. 5. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene megbocsájtanod?

KÉRT bocsánatot? na ugye... azzal kezdődik az - aztán elgondolkodhatnál.

Amiket a múltról írtál, én biztosan elzárkóznék előle, ez a sunyi gesztusa meg főleg nem hatna meg, inkább gyanakvóvá tenne.

Veled is a gyerekeddel is szemét volt, (de nagyon) nem kötődtök hozzá... vegyétek úgy, hogy nincs. csá!

2017. máj. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!