Szülők! Tiszteletlennek tartjátok ha a lányotok barátja nem visz ajándékot (pl. : virág, ital stb. )?
"Úgy látszik jó neveltetést kaptam, és sikerült "jól" beválasztanom a fiúk, férfiak terén is... "
Bizony. Még ha csak a kedvese is vagy időnként egy-kettőnek...:D
A napokban ismerkedtem meg a nagylány új pasijával.
Furcsa is lett volna, ha hoz valamit... viszont volt egy spontán, de nagyon "törődős" megjegyzése kettejükről, hát az szimpatikusabbá tette, mint bármilyen ajándék.
"Furcsa is lett volna, ha hoz valamit"
Hat vannak csaladok ahol furcsa egy udvarias embert latni a hazban, de azert ez nem olyan jo :)
Na és arra feleljen a sok okostojás, hogy mit csináljon az a felettébb illedelmes, de tanácstalan srác, aki összejön a tanára lányával? Régóta ismerem a családot, nem kellett engem bemutatni, többször voltam náluk (a lánnyal tanulni). Összejöttünk. Vigyek a tanárnőnek egy szál virágot, hogy "hát ugye hivatalosan az első..." vagy esetleg egy bort is vigyek az apukának? A nagymamájuk is ott él, őt akkor kihagyjam, vagy rá is gondoljak?
Csak mert nagyon jó a kapcsolatom a családdal, és nem szeretném, hogy tahónak gondoljanak!
Anyák napjára az anyósnak?:D
Na,ne már!
Az anyák napja,nem anyósok napja!
Az anyjának mindenki maga vegyen akármit,ha akar.
"Mi van? Savanyú a szőlő??"
LOL. Ne zavarjon, hogy korábban említést tettem a felnőtt fiaimról...:D
#24, mint amatőr illemtanár, mégis milyen ajándékot hozzon egy srác nekem, aki épp, hogy hírből ismer - mert szerintem a kapcsolatuk elején nem annyit az én lelkivilágom volt a témájuk.
Az ajándék, ugye személyes, kedves, nem hivalkodó esetleg hasznos.
Te mit tanácsolnál neki, 60 F egyetemi oktató vagyok, sok gyerek apja, és nem iszok alkoholt.
Tök értelmetlen kierőlködni valamit, amiért én meg kényszerből vigyorgok, de közben azon töröm a fejem, hogy egy kuka, vagy kinek adjam.
Nekem sokkal többet jelentett, ahogy a lányomról beszélt, mintha valami bivalybasznádi etikett szerint hozott volna egy üveg félédes vörösbort, amit világ életemben kerültem :D
Nem, feleslegesnel tartom,vagyis még talán túézásnak is.
Lesz alakalom bőven ajándékot vinni.
Főleg ha még fiatalkorú,nincs saját keresete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!