Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülők! Tiszteletlennek...

Szülők! Tiszteletlennek tartjátok ha a lányotok barátja nem visz ajándékot (pl. : virág, ital stb. )?

Figyelt kérdés
Mi erről a véleményetek?
2017. ápr. 30. 21:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
65%

"Úgy látszik jó neveltetést kaptam, és sikerült "jól" beválasztanom a fiúk, férfiak terén is... "

Bizony. Még ha csak a kedvese is vagy időnként egy-kettőnek...:D

2017. máj. 3. 08:36
 22/30 anonim ***** válasza:
59%
Mi van? Savanyú a szőlő??
2017. máj. 3. 08:37
 23/30 anonim ***** válasza:
61%

A napokban ismerkedtem meg a nagylány új pasijával.

Furcsa is lett volna, ha hoz valamit... viszont volt egy spontán, de nagyon "törődős" megjegyzése kettejükről, hát az szimpatikusabbá tette, mint bármilyen ajándék.

2017. máj. 3. 09:33
 24/30 anonim ***** válasza:
50%

"Furcsa is lett volna, ha hoz valamit"

Hat vannak csaladok ahol furcsa egy udvarias embert latni a hazban, de azert ez nem olyan jo :)

2017. máj. 3. 09:38
 25/30 anonim ***** válasza:
72%

Na és arra feleljen a sok okostojás, hogy mit csináljon az a felettébb illedelmes, de tanácstalan srác, aki összejön a tanára lányával? Régóta ismerem a családot, nem kellett engem bemutatni, többször voltam náluk (a lánnyal tanulni). Összejöttünk. Vigyek a tanárnőnek egy szál virágot, hogy "hát ugye hivatalosan az első..." vagy esetleg egy bort is vigyek az apukának? A nagymamájuk is ott él, őt akkor kihagyjam, vagy rá is gondoljak?

Csak mert nagyon jó a kapcsolatom a családdal, és nem szeretném, hogy tahónak gondoljanak!

2017. máj. 4. 05:41
 26/30 anonim ***** válasza:
78%

Anyák napjára az anyósnak?:D

Na,ne már!

Az anyák napja,nem anyósok napja!

Az anyjának mindenki maga vegyen akármit,ha akar.

2017. máj. 4. 05:48
 27/30 anonim ***** válasza:
28%

"Mi van? Savanyú a szőlő??"

LOL. Ne zavarjon, hogy korábban említést tettem a felnőtt fiaimról...:D

2017. máj. 4. 09:09
 28/30 anonim ***** válasza:
66%

#24, mint amatőr illemtanár, mégis milyen ajándékot hozzon egy srác nekem, aki épp, hogy hírből ismer - mert szerintem a kapcsolatuk elején nem annyit az én lelkivilágom volt a témájuk.

Az ajándék, ugye személyes, kedves, nem hivalkodó esetleg hasznos.

Te mit tanácsolnál neki, 60 F egyetemi oktató vagyok, sok gyerek apja, és nem iszok alkoholt.

Tök értelmetlen kierőlködni valamit, amiért én meg kényszerből vigyorgok, de közben azon töröm a fejem, hogy egy kuka, vagy kinek adjam.

Nekem sokkal többet jelentett, ahogy a lányomról beszélt, mintha valami bivalybasznádi etikett szerint hozott volna egy üveg félédes vörösbort, amit világ életemben kerültem :D

2017. máj. 4. 11:25
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem, feleslegesnel tartom,vagyis még talán túézásnak is.

Lesz alakalom bőven ajándékot vinni.

Főleg ha még fiatalkorú,nincs saját keresete.

2017. máj. 8. 16:24
 30/30 ildike87 ***** válasza:
Kedves 14-es! Elég régi a kérdés, de azért leirom, hogy az előtted irónak igaza van, a virág (sajnos) tényleg nagyon hamar elszárad!!!Hozzáteszem, a legtöbb virág nagyon szép, szeretem is őket, de akkor is hamar elszáradnak, ha tetszik neked, ha nem...
2020. júl. 7. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!