Szülők! Tiszteletlennek tartjátok ha a lányotok barátja nem visz ajándékot (pl. : virág, ital stb. )?
Utolso, de edes :)))
Illik. Ez nem "szerintem" meg "szerintem nem" kerdese, az ilenszabaly ugyanaz mindig csak max sokan nem tartjak be.
Nekem fiam van (es utban egy lanyom :)) de a fiamnak biztos tanacsolom majd, hogy vigyen.
Ha a lanyom baratja nem hoz majd, nem fogok osszetorni, vagy lenezni a fiut, hiszen aztal is tisztaban vagyok (ahogy itt is bizonysagot kaptam rola a valaszok nagy reszebol) hogy sok szulot sem erdekli az illem, nem a gyerek a hibas.
Gesztus, ja két nap.mulva elrohad az a virág, hagyjuk már.
Bánjon normálisan a gyerekemmel, ennyi böven elég nekem.
"a szülők és az eladó leány "
Kedves 71 %-os!
Én nem "eladó" leány vagyok, csupán barátnője, kedvese voltam egyik-másik barátomnak, kedvesemnek.
MINDEGYIK, azaz ismétlem a szót, hogy mindegyik, az összes MAGUKTÓL, a bemutatkozás alkalmával hozott édesanyámnak vagy desszertet, vagy egy csokor virágot, vagy a kettőt együtt.
Úgy látszik jó neveltetést kaptam, és sikerült "jól" beválasztanom a fiúk, férfiak terén is...
Úgyhogy ez neked akármennyire is vicces, és idegen, meg kuncorászásra ad okot, vannak még csodák..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!