Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Maganyosak vagytok kulfoldon?...

Kicca kérdése:

Maganyosak vagytok kulfoldon? Mit tesztek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kulfoldon elek a parommal aki itteni, mas nyelvet beszel az orszag, de mindenki tokeletesen beszel angolul.

Most osszehazasodunk juliusban Es a parommal tenyleg semmi problema. De mikor barhol vagyunk foleg csaladnal atvaltanak es en meg nem ertek semmit. Baratnok vannak de max egy honapban egyszer talakozunk, mert mindenki elfoglalt. Most hogy jon az eskuvo anyos jeloltem nem segit szinte semmit. Pedig szeret, tenyleg, az ember ezt erzi, Csak nem ilyen tipus. Szegeny anyukam jott hozzam hogy segitsen az eskuvot szervezni. Barangoltunk egy ilyen szempontbol ismeretlen orszagban (fogalmam sem volt hol vannak az eskuvoi kellekek stb) parom azert segitett hogy hova menjunk, de jonni nem tudott velunk sehova mert o nem tud szabit kivenni most. Egyedul kellett eskuvoi ruhat valasztanom. nem tudom de engem emeszt a magany. Anyukaja, tesoja nem segitokesz, apukaja felesdge nagyon rendes de vele meg nem merek talalkozni mert ha anyukaja megtudja akkor hazisarkannya valik es hosszu tavon biztos kozenk all a parommal. Szoval nem tudok kihez fordulni. Hazamenni sem (ne kerdezzetek mert az is hosszu story) de mit tennetek? Nem adhatok fel hirdetest h baratokat vagy normalis rokonokat keresek!

2017. ápr. 11. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

En ugyanebben a helyzetben lennek valamennyire. Az elso, amit a sajat tapasztalatom alapjan mondani tudok, az az, hogy tanuld meg a nyelvet. Hogyan szeretnel baratokat, meg rendesen beilleszkedni a parod csaladjaba, ha meg a nyelvet sem beszeled? Amig nem tanulod meg, sosem leszel igazan a kornyezet resze, hanem mindig csak a "kulfoldi", akire tekintettel kell lenni, es ez idovel egyre csak el fog szigetelni.

En a helyedben az apukaja felesegevel kezdenek. Ha anyosnak nem tetszik, akkor ez van. Ne legyel olyan ember miatt maganyos, aki szarik a fejedre.

Egyebkent kezdetnek lehet jo lenne elmenned egy nyelvtanfolyamra. Ott mindig szoktak lenni kulfoldiek, akik esetleg a hasonlo problemakkal kuzdenek, szoval siman segithetitek egymast :). Hajra:). Melyik orszagrol van egyebkent szo? :) hatha egy helyen vagyunk :D.

2017. ápr. 11. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
A nyelvet tanuld meg. Mióta Vagy kint? Egy fél év nem igaz, hogy egy nyelv alapszintű megtanuláshoz nem elég, ha ott élsz. Ráadásul ha így unatkozol pláne, mert csak így lesznek barátaid. Apósod feleségéhez szerintem fordulhatsz.
2017. ápr. 13. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben voltam mint te es csak egyre rosszabb lett. Menj haza mig nem kesö, tedd az egeszet a hatad möge.
2017. ápr. 14. 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok magányos. Hál istennek, nem éreztem azt, amit te. (A családom meg csak az eskuvore jott ki, én evente egyszer mentem haza, ok meg egyszer jottek ki).

Az én anyosom is ilyen egyébként :D semmiben, de semmiben nem segit, segitett, holott tudom, hogy szeret, de o az a tipus, aki akkor segit, ha megkérik.

Annyit tudok mondani, hogy kapd ossze magad, tanuld a nyelvet és mosolyogj :)

2017. ápr. 17. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!