Hogyan közöljem a párommal hogy nem akarok a szüleivel együtt utazni?
Figyelt kérdés
Húsvétkor elutazunk párom testvéréhez a szüleivel egy kocsival. Jövünk és megyünk. 2 évvel ezelőtt is volt ilyen. Nem éreztem jól magam. Párommal úgy ültünk hátul mint a kicsi gyerekek. Anyukája folyamatosan arról beszélt hogy még mindig a pici fia a fia meg hogy örökké az marad blabla. Komolyan totál kivoltam ettől. Nem tudtam felszabadulni. Feszengtem. Beszélgetni se tudtam rendesen a párommal az úton. Nos. Párommal nem vagyunk már 20 évesek. Nem is értem miért nem külön megyünk? Szeretem a szüleit, de amikről beszélnek totál kikészítenek.2017. ápr. 8. 13:29
11/13 anonim válasza:
Úgy közöld a pároddal, ahogy kiírtad a kérdést. Nem akarsz a szüleivel együtt utazni. Ennyi.
12/13 anonim válasza:
már nem vagytok 20 évesek,de egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz neki elmondani??!!....
13/13 anonim válasza:
Jó ég.. Mondd meg neki, hogy Pistike menjünk külön kocsival, mert mindenkinek sokkal kényelmesebb. Nehogy már becsődöljünk egy tank benzintől, sokkal jobb, ha nem vagyunk máshoz kötve, nem kell azt nézni, hogy ki mikor, hova, mennyit pakol blablabla.
Én amúgy annyira nem értem az ilyen kapcsolatokat, hogy még egy szelíd kérést se mersz előadni. Mitől félsz úgy mégis? Bakker, oké én bunkó vagyok, de pl. ilyen helyzetben én nemes egyszerűséggel azt mondom a férjemnek, hogy "Kizárt dolog, hogy én egy autóban üljek anyádékkal, különben is akkor akarok jönni és menni, mikor eltalálom, nem akkor mikor majd ők úgy döntenek." Képzeld, még csak össze se veszünk ezen, és elválni se akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!