Iskolázottság miatti hátrány, anyós nem bír?
Kb mintha az én anyosomat irtad volna le...
😮
Még a vizkoves kád, és a wc deszka is stimmel.. 😔
Csak nekem a férjem mellémáll...
Nagyon sokáig álltam ellen, mosolyogtam, elengedtem a fülem mellett a beszolasait, lepergett rólam, még sajnáltam is, hogy ilyen röhejes én viselkedik...
De aztán jött a kislányunk, és onnantól anyatigris lettem...Egyre inkább azt éreztem, hogy én nem akarom, hogy a gyerekem ezt a példát lássa, én azt akarom, hogy az embert lássa, és ne a pénzt, a végzettséget, stb.
Úgyhogy csendeshaborut hirdettem...Az idő nekem játszik, nem hangolom a lányunk az ellene, de nem is érezheti rajtam, hogy szeretem....Nem járok át 3 éve egyáltalán. A lányom kezdi magától kiismerni... Már nem akar menni...
Anyósom szenved mint a kutya...Próbál beküldő, pitizik, levelet ír, de sajna a hozzáállásával elveszíti a fiát, és az unokáját...Én meg csak csinálom a dolgom, és a lelkem tiszta...Mert maga alatt vágja a fát...
Meglátod, ha baba lesz, minden megváltozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!