Miért ez a reakció?
A férjem megcsalt és a párom szülei azt reagálták erre hogy én miért nem vettem ezt észre és különben is miért nem tartottam jobban kordában a fiúkat, én tehetek róla. A fiúkat is leszólták persze rendesen.
Kérdésem miért rúgnak bele egy eleve földön fekvő emberbe, miért kell tovább bántani egy ilyen nonszensz dologgal?
Mással is történt már ilyen és hogy reagálta le?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Milyen fiúkat? Mert vannak férfiak, akik képesek nevet is adni a himbilimbijüknek, de hogy a szüleik is így beszéljenek, az nekem kicsit furcsa. O.o
Amúgy meg elfogultak. Igen, ennyire. Meg biztos eleve intenzív kettős mércéjük van, miszerint ha egy házasság megromlik, az mindig a nő hibája. Vannak ilyen emberek, sajnos.
Mert kínos számukra, hogy a saját gyerekük, (akihez érthető módon érzelmi szálak fűzi őket) úgymond kellemetlen helyzetbe hozta őket. Ráadásul ezzel te szembesítetted őket. Szeretnének a saját gyerekükön kívül mást is hibáztatni a történtekért.
Hülye a reakció: miért nem vetted észre? Hát észrevetted, ha tudsz róla, gondolom nem ők szóltak neked.
Nekem csak hülyeséget csinált a férjem (nem megcsalás) anyósom mégis engem okolt érte. Pedig a dolog kárvallottja én voltam. Én is csak segítséget kértem tőle, hogy beszéljen a fiával. Helyette engem hibáztatott és kihátrált a helyzetből mondván :"ő nem szól bele az életünkbe".
Nem tudsz mit tenni. Én csak azt tanultam meg az eset kapcsán, hogy nem számíthatok az anyósomra. Sosem ismeri el, hogy a fia sem tökéletes. Pedig abban a helyzetben a fián segített volna, ha megfelelően kezeli a dolgot. Maradtam én a férjemnek, aki mellé állt a nehéz helyzetben.
Mert az ő fiúk, ezért védik.
Egyébként meg tényleg ritka, hogy kizárólag az egyik fél miatt fajul megcsalásig egy kapcsolat. De ezt nektek kell megbeszélni a férjeddel. Nem pedig a családjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!