Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az normalis ha anyósom elfelej...

Az normalis ha anyósom elfelejti az egyik fia gyerekeit felköszönteni, de az előző házasságból és a másik fia gyerekét/gyerekeit nem és még pénzt is ad nekik?

Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 18:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jajj nem kell nekem ajándék.

a fianak fontos hogy felemelje a telefont mert rosszul esik neki.

2017. márc. 22. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Annyira árad belőled a rosszindulatúság. Még ha okod is van rá..
2017. márc. 22. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

Minek foglalkozol vele? Ha a fianak rossz, beszeljen vele, de ez nonszensz hogy interneten vadidegeneknek hisztizel rola.

Te csak ki akartad beszelni mert utalod, de ez 13 eves szint. Ettol nem fogja jovore felkoszonteni...

2017. márc. 22. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

Én nő vagyok, de sosem értettem azokat a nőket akik állandó késztetést éreznek arra, hogy a férjüket védelmezzék akár az anyjukkal szemben is.

Tedd vissza a golyóit a gatyájába és hagyd hogy férfi legyen. Ha soha nem volt felhőtlen a kapcsolatuk kár lenne erőltetni. Felnőtt emberek, majd csak túlélik.

2017. okt. 19. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!