Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehetne ezt kezelni?

Hogyan lehetne ezt kezelni?

Figyelt kérdés
Az anyosom folyton ragja a fulem meg a fia (parom) fulet hogy jo lenne mar szulnom gyereket.. Tobb mint 2 eve lakunk egyutt parommal, de meg nem tervezek gyereket es nem akarja megerteni... Meg is mondtuk neki de nem erti meg... Nem messze lakik tolunk es neha be is toppan, ami nem baj, addig amig el nem kezdi ezt a szentbeszedet stb.. Jo mondjuk parom 28 eves neki mar lehetne gyereke de en meg 22 vagyok es nem akarok most gyereket.. Jo persze jobb fiatalon szulni mint idosebben, de miert akarja eroltetni? Mit lehet ez ellen tenni??..
2017. febr. 23. 22:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az unoka az nem járandóság, miféle ostoba vénasszonyok vannak? :O (61F)

Még 10 év múlva se lesz nagyon késő, egyikőtöknek se.

2017. febr. 25. 22:57
 12/13 anonim válasza:
Ez csak a ti dolgotok, senkinek, legyen az anyós vagy bármilyen más családtag, semmi köze hozzá!!!
2017. febr. 27. 09:00
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Mi 13 éve éltünk együtt a férjemmel, ebből 7 évet házasságban, amikor gyereket vállaltunk. 32 éves voltam. Gondolhatod, mi is állandóan ezt hallgattuk, főleg úgy, hogy én egyáltalán nem akartam gyereket, máséit neveltem, ez tökéletesen elég volt.

Mikor nagyon eldurvult a helyzet, akkor mi azt mondtuk, hogy persze tervezünk gyereket, ha kisfiú lesz Farkasnak, ha kislány Farkatlankának fogjuk hívni, de legjobban azt szeretnénk, ha nemzeti ünnepen születne, mert akkor Ünnepnek nevezzük el, és Ünikének fogjuk becézni.

Elmondtuk egy párszor ezt kitartóan, aztán leszálltak a témáról.

Aztán jött ugyanez a sógornőmnél, képzeld el, neki hogy esett, amikor olyan betegsége van, hogy gyakorlatilag alig volt esély arra, hogy gyereke legyen még mesterséges úton is!

Igazából mindegy mit mondasz, ilyenkor nem hatnak az érvek arra, aki ilyen típus. Nem akarlak elkeseríteni, de ha majd gyereked lesz, akkor más "szentbeszédet" fog elkezdeni, amíg nem tisztázzátok a határokat.

2017. febr. 27. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!