Mit tegyek? Ez már nem mehet így tovább.
Jaj ezt nagyon fájt olvasni.. a kérdésben csak anyósra panaszkodsz, erre kiderül, hogy a párod is egy tuskó...
Remélem, sikerül ügyvéddel megoldanotok ezt, nagyon drukkolok, írj majd, hogy alakult!
Kedves kérdező!
Sürgősen beszélj egy ügyvéddel, ha bizonyítani tudod, hogy a te pénzedből van a lakás, lehet, hogy nincs veszve minden.
Ettől a bandától szabadulj!!
Írd ki mi van, szurkolok neked nagyon!
Kérlek!!!!
Ne szülj neki gyereket!!!
Ezt sztem azért mondja, mert tudja, hogy gyerekkel még nehezebben szabadulnál tőle.
Ha diákhitelt fizetsz, akkor főiskolára jártál, nem? vagy legalább is valami felsőfokú OKJ-ra? Ez csak azért vetődött fel bennem, mert én is ennyivel fizetem a diákhitelt. Ha jártál, miért nem dolgozol a szakmádban? Vagy nem fejezted be? Ha nem, fejezd be gyorsan és keress egy normális munkát. Nekem már csak a nyelvvizsga van hátra, de közben dolgozok egy raktárban, de a fizetésem még mindig jobb, mint a tied.
A párodat kb a nagybátyámhoz tudom hasonlítani, aki egy az egyben olyan, mint párod. Mai napig nem tudom, hogy nagynéném miért van benne és miért szült neki 4 gyereket is. Ne ess ebbe a hibába. Látom nagynénémen is, hogy szenved, de nem tesz semmit. Ne légy ilyen. Járd végig a hivatalokat, családsegítőket, valaki csak tud segíteni. Ha pedig megpróbálnak kitenni a lakásodból, menj a rendőrségre. Kérd barátok, család segítségét, csak ne hagyd ennyibe. Ha el is költözöl, mert nem bírod, a lakásodat ne hagyd. Attól, hogy nem laksz benne a tulajdonjog fele a tied, de nem vagyok benne biztos, hogy a másik fele nem. Tedd rendbe az életedet, felejtsd el ezt a "családot", tanulj valami normálisat és kezdj elölről mindent.
Nehogy kiköltözz a saját lakásodból, és odaadd nekik!!
Akik az ügyvédet írták, azokkal egyetértek. Valamint pontosan én sem tudom, hogy van, de a lakás a te szerzeményed, bizonyíthatóan a te örökségedből, pénzedből van (előttem írta azt valaki, hogy különvagyon), szerintem mindenképpen van keresnivalód, vagyis szerintem az a lakás mindenképp téged illet, ügyvéd tudja ezt pontosan, hogy hogy van.
A párod közmunkás? Vagy szoc segélyen van? Az, hogy nyolc általánossal nem tud többet keresni, az csak mese. Nem is Akar. Neki jó így. Tapasztalat, mert ilyen embert is ismertem (sajnos egész közelről), meg olyat is ismerek, aki nyolc általánossal 200 felett keres havonta. Még akkor is, ha Békés megye nem Svájc.
Véletlenül se szüljél neki! Vannak normális pasik ezen a bolygón! Menj ügyvédhez, és sürgősen vess véget ennek a helyzetnek! Azért ne egyedül csináld, mert mivel közös néven van a lakás, nehogy bedőlj valami dumának, amit a pasid előad. Ügyvéd majd szépen elmondja, tudom, hogy sokba kerül, de ez a legbiztosabb megoldás. Oldd meg valahogy. Nehéz helyzetben vagy, és még rosszabb lesz, ha így megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!