Szabad, érdemes azzal foglalkozni, hogy a barátnőm családjával kapcsolatban pár dolog zavar?
Otthon lakik a szüleivel, így sokmindenbe beleszólnak neki, annak ellenére hogy nem 16 éves.
Nálunk otthon egész máshogy működnek a dolgok mint náluk, mondhatni teljesen máshogy gondolkodunk dolgokról. Vele jól megvagyunk, de még is, úgy érzem, hogy rámerőltetik a náluk szokásos dolgokat, illetve én abban részt venni nem akarok.
Mondok példát: nálunk senki sem szeret vásárolgatni, hülyeségekre szórni a pénzt, ők van hogy 8-10 órán keresztül járják a boltokat (após, anyós stb).
Nálunk nem szokás a rokonsággal az összejárás, csak a legközelebbi rokonsággal tartjuk a kapcsolatot de ott sem heti szinten járunk egymáshoz. Náluk kb 3-4 naponta ez meg van, és engem idegesít, hogy elvárják hogy én is ott legyek stb.
És sok ilyen dolog van. Szerintetek szarjam le és ha különköltözünk akkor úgyis a magunk útját járjuk majd? Vagy ez csak rosszabb lesz?
Az anyuka kicsi lánya!
Ezen nem fogsz tudni változtatni, mert ezt szokta meg.
Ha ilyen alapvető dolgokat akarunk megváltoztatni a párunkban,az már régen rossz..
El kell fogadni,hogy nem vagyunk egyformák.Máshogy neveltek téged és őt is. Ő felnőtt nő, megfelel neki a mostani életvitele, nem fair,hogy a saját képedre akarod formálni. De persze az sem fair,ha a lány nem tartja tiszteletben,hogy te máshogy gondolkodsz.
Mondom, el kéne fogadni,hogy különbözőek vagytok és nem megváltoztatni a másikat. Ha ez nem megy,akkor szerintem ne erőltessétek.
Ahhoz meg amúgy semmi közöd,hogy az anyós/após mit csinál.
A barátnőddel kell megegyezni.
És nem bántásból írom, de a leírtak alapján a barátnőd családi szokásai az általánosabbak , nem a tied. Én pl nem látok benne rosszat,hogy tartják családon belül a kapcsolatot és gyakran vannak családi összejövetelek.Vagy hogy szeretnek vásárolni.
De egyébként ha nincs kedved ilyen sűrűn családi összejövetelekre járni,akkor udvarisan megmondod, és nem mész minden alaklommal,hanem mondjuk minden 2-3. alkalommal jelensz meg. Nem hiszem,hogy ezen megsértődnek pl..
De ha nem mész soha is a te dolgod. De persze elvárható,hogy ne erőszakolják rád,hogy menj.De te se erőszakold rájuk,hogy ne tartsanak összejöveteleket..
Élni és élni hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!