Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szabad, érdemes azzal foglalko...

Szabad, érdemes azzal foglalkozni, hogy a barátnőm családjával kapcsolatban pár dolog zavar?

Figyelt kérdés

Otthon lakik a szüleivel, így sokmindenbe beleszólnak neki, annak ellenére hogy nem 16 éves.

Nálunk otthon egész máshogy működnek a dolgok mint náluk, mondhatni teljesen máshogy gondolkodunk dolgokról. Vele jól megvagyunk, de még is, úgy érzem, hogy rámerőltetik a náluk szokásos dolgokat, illetve én abban részt venni nem akarok.

Mondok példát: nálunk senki sem szeret vásárolgatni, hülyeségekre szórni a pénzt, ők van hogy 8-10 órán keresztül járják a boltokat (após, anyós stb).

Nálunk nem szokás a rokonsággal az összejárás, csak a legközelebbi rokonsággal tartjuk a kapcsolatot de ott sem heti szinten járunk egymáshoz. Náluk kb 3-4 naponta ez meg van, és engem idegesít, hogy elvárják hogy én is ott legyek stb.

És sok ilyen dolog van. Szerintetek szarjam le és ha különköltözünk akkor úgyis a magunk útját járjuk majd? Vagy ez csak rosszabb lesz?

2016. dec. 31. 11:49
1 2 3
 21/23 omba ***** válasza:
93%
"az a baj, hogy ha nekik az a természetes"- az a baj, hogy NEKIK! a párkapcsolat az kétszemélyes dolog - ha nem az az gáz!
2016. dec. 31. 21:38
 22/23 anonim ***** válasza:
48%

Az anyuka kicsi lánya!

Ezen nem fogsz tudni változtatni, mert ezt szokta meg.

2017. jan. 1. 14:55
 23/23 anonim ***** válasza:
80%

Ha ilyen alapvető dolgokat akarunk megváltoztatni a párunkban,az már régen rossz..

El kell fogadni,hogy nem vagyunk egyformák.Máshogy neveltek téged és őt is. Ő felnőtt nő, megfelel neki a mostani életvitele, nem fair,hogy a saját képedre akarod formálni. De persze az sem fair,ha a lány nem tartja tiszteletben,hogy te máshogy gondolkodsz.

Mondom, el kéne fogadni,hogy különbözőek vagytok és nem megváltoztatni a másikat. Ha ez nem megy,akkor szerintem ne erőltessétek.

Ahhoz meg amúgy semmi közöd,hogy az anyós/após mit csinál.

A barátnőddel kell megegyezni.

És nem bántásból írom, de a leírtak alapján a barátnőd családi szokásai az általánosabbak , nem a tied. Én pl nem látok benne rosszat,hogy tartják családon belül a kapcsolatot és gyakran vannak családi összejövetelek.Vagy hogy szeretnek vásárolni.

De egyébként ha nincs kedved ilyen sűrűn családi összejövetelekre járni,akkor udvarisan megmondod, és nem mész minden alaklommal,hanem mondjuk minden 2-3. alkalommal jelensz meg. Nem hiszem,hogy ezen megsértődnek pl..

De ha nem mész soha is a te dolgod. De persze elvárható,hogy ne erőszakolják rád,hogy menj.De te se erőszakold rájuk,hogy ne tartsanak összejöveteleket..

Élni és élni hagyni

2017. jan. 1. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!