Nektek is rosszul esne ha ezt hallanátok a háttérben?
Én meg nem érzem magam bunkónak mert kiirtam csak azert tettem mert:
annyira rosszul esett ez a kifejezés mód es muszaj volt leirnom.a férjemnek nem mondhatom mert csak ő is felhuzná magát és csak kellemetlenül érezné magát miatta.
Igaza volt, egy kis főzésbe sem haltál volna bele
Gondolom ismer már annyira hogy ne hazugságot mondjon rólad
Mivel 2 gyerekem van ezert mindennap főzök.. Szóval nagyon nem stimmel a gondoltameneted.még halászlevet valóban nem csináltam soha,-és nem is kértem volna ha nem reklámozza annyira hogy milyen sok van nekik.egyszerűen csak megkivantam,és rákérdeztem maradt e egy tányérkával.
(ahogy én is rákérdeztem mi az idei sütikivánságaik'amiket teljesitettem is)
Köszi a megértést..!
Nem akarom szóba hozni neki mert akkor nem csak aposom kerüne kellemetlen helyzetbe hanem anyós is meg a férjem is..
És ha éreztem volna a hangján hogy poénkodva mondja vagy ilyesmi, akkor egy kicsit sem esett volna rosszul..
"ő nem tudta hogy én még vonalban vagyok)"
Szerintem meg nagyon is tudta. A jelek szerint anyósod sutyiban gyorsan lekommunikálta neki, hogy ki az és mit akar, és apósod direkt ordított, hogy te is meghalld. Nem vak, láthatta, hogy még az asszony fülén a telefon. Elegük van már kicsit a szívességekből, amit kérsz, vagy legalábbis apósod sokallja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!