Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék hogy a férjem ne...

Mit tehetnék hogy a férjem ne akarjon elválni azért mert nekem nem tetszik hogy az anyja befurakodik az életünkbe? Amit persze a férjem nem vesz észre.

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 21:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

Nem veszik el.

Egyrészt ha a kedves mama elkezd kígyót békát dobálni rád a válóperes tárgyaláson, az őt fogja minősíteni. A bíróság sem hülye. Másrészt mindennek van megoldása, csak ülj le és gondolkozz. Add el a házat, költözz kisebbe. Például. De nem fogják elvenni.

2016. dec. 22. 07:39
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Anélkül, hogy firtatnám a részleteket, nagyon röviden:

Vagy megszoksz, megszöksz!

Más megoldást nem látok.

2016. dec. 22. 11:12
 13/23 A kérdező kommentje:
Kedves előző hozzászóló akkor vagy szokjam meg az állandó bunkózását anyósomnak vagy hagyjam el a férjemet akit szeretek?
2016. dec. 22. 11:55
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

13-as vagyok.

Nos, akkor hosszabban!

Hogy az anyós és a te viszonyodról mi a véleményem, az most nem tartozik ide, de nem is ez volt a kérdésed.

Egyelőre úgy tűnik, nem te döntesz a válásban, mert a férjed akar válni ("Mit tehetnék hogy a férjem ne akarjon elválni...")

Tehát, ha jelen állapotban meg akarod tartani, akkor alkalmazkodnod kell és elfogadnod az ő szabályaikat.

Te vagy jelenleg abban a helyzetben hogy csak ezzel a kompromisszummal tudod fenntartani a házasságot és még így sem biztos.

Nem vagy abban a helyzetben, hogy feltételeket támassz, vagy diktálj.

Ha ez nem megy neked semmiképp, akkor elváltok és intézed az életedet úgy, ahogy ezt már itt egy-két ember leírta.

2016. dec. 22. 12:10
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
Bocs' 12-es voltam és a 13-as kérdésedre válaszolok.
2016. dec. 22. 12:12
 16/23 anonim ***** válasza:
79%

Akárhogy is nézzük, te költöztél el a férjedtől, ő pedig, mikor megbeszéltétek a dolgokat, hajlandó volt folytatni az együttélést.

Ebből nekem nem az jön le, hogy a férjed válni akarna. Inkább rólad gondolnám ezt.

Nézd, nem tudhatjuk, te és anyósod mit műveltetek egymással, hogy idáig fajult a helyzet. Tapasztalataim szerint ezek általában nem fekete-fehér történetek.

Abban biztos lehetsz, hogy ha a férjed már inkább az anyjával beszéli meg a döntéseit, akkor egyre kevésbé tud ő is szót érteni veled. És ha választásra kényszeríted, akkor az anyját fogja választani.

Ha meg akarod menteni a házasságodat, akkor mindenképp beszélj erről a férjeddel, és próbáljatok az anyjával is szót érteni.

Szerintem a férjed nem fog elköltözni és válást indítani, de ha egy újabb meggondolatlan pillanatodban te ismét megteszed, akkor lehet, hogy már nem enged visszakozni.

2016. dec. 22. 12:13
 17/23 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen körülmények között, lehet hogy én is válnék..házastársi döntéseket nem veled, hanem az anyjával beszéli meg....jézusom, menjen akkor vissza anyucihoz, oszt' éljen vele boldogan.
2016. dec. 22. 12:32
 18/23 anonim ***** válasza:
31%
Mit szeretsz még rajta? Egyértelmű, hogy Ő nem szeret. Szüleidhez nem tudsz menni? ÉS nem, nem fogja elvenni a gyerekeket, nem úgy van az csak. Válj el, mert ez már jobb nem lesz csak rosszabb.
2016. dec. 22. 15:23
 19/23 anonim ***** válasza:
52%
Őszinte leszek, mert volt részem benne: akkor lesz csak jobb a helyzet, ha a kedves mama minimum beszédképtelen lesz, vagy esetleg elhalálozik. Addig rágni fogja a fia fülét ellened.
2016. dec. 22. 18:14
 20/23 anonim ***** válasza:
86%

Menekülj!Volt ilyenben részem, nem lesz jobb, sőt...Bármit tehetsz, rossz leszel.

Mi most válunk.

2016. dec. 23. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!