Miért olyan nagy baj, ha kettesben szeretnénk lenni karácsonykor?
Megértelek, nyilván szomorú ez így, hogy egy család összevész a karácsonyon. De erről nem te tehetsz! Ha nem érti, nem érti... Azért ti érezzétek magatokat nagyon jól a wellnesezésen :)
Itt az anyuka a problémás kissé, bár a párod igazán megnyugtathatná, hacsak nem tudja, hogy reménytelen.
Valamikor imádtam a karácsonyt, szinte szilvesztertől már vártam a következőt.
Emiatt a rengeteg cirkusz miatt ami körülötte megy, már vagy 6 éve fát sem állítok és eszem amit bármely napon ennék.
A TV-ben csak azokat a csatornákat nézem, ahol nem a karácsonyról szól a műsor.
Így aztán átvészelem valahogy.
26-án elmegyek a gyerekekhez, jópofát vágok, leabszolváljuk a kötelezőt, aztán irány haza!
De felőlem akár ki is hagyhatnánk, nyugodtan utazhatnának bárhová.
A karácsony - ELVBEN! - a családok, a szeretet ünnepe, de ahol csak indok a veszekedésre, ott képmutatásnak tartom egyáltalán megtartani!
"A párom azt mondta, hogy akkor nem megyünk az ő szüleihez, csak az én szüleimhez."
Ennyi. Pontosan azt csinálta a párod, amit kell. Nem enged az érzelmi zsarolásnak. Ha azt mondták neki, hogy inkább ne is menjen, akkor minek menne oda?
ne érezd magad rosszul,mert anyósod idióta.
neki miért nem mindegy amúgy,hogy 24-én vagy 25-én vagytok náluk?
ne foglalkozzatok velük. ha nem akarja így,hogy menjetek 24-én akkor ne menjetek. a wellnessen meg érezzétek jól magatokat. ha zaklatna telefonon ne vegyétek fel,ne rontsa el a pihenéseteket.
aztán majd jövőre tanul belőle és beéri azzal,ha 24-én mentek is..
érthető egyébként,hogy külön éltek,külön háztartás vagytok és csak az egyik nap tudnátok menni. ha nem érti meg így járt. ne engedjetek a zsarolásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!