Mit tegyek az anyósommal? SEGÍTSETEK!
Az akkor volna ó ötlet, ha kicsit is belátná, hogy nem normális a viselkedése - nem fogja.
Apóst mentsétek ki, bárhogy is, őt meg hagyjátok a sorsára - sajna ismerem ezt a viselkedést, és a hatását a családomból.
Nálunk is hasonló volt a helyzet, de a kezdetektől. Nem nagyon csípték a jegyesemet, pedig tényleg tisztelettudó, szorgos alföldi lány. Muter nálunk olyan hogy beleszól mindenbe. A 21 éves hugom kapcsolatát is kb ő irányítja, iszonyat. Az ő részükről szintén volt ellenszenv, pedig jóképű tanult gyerek vagyok, ez nem vitás..
Szóval nálunk elég tré volt, és segítséget nem is várhattunk fiatal korunk ellenére. Amikor megszületett az első unoka akkor mindkét félről játszották a fejüket hogy milyen nagyszülők, aztán egymásra licitálgattak. Aztán jött mindenhonnan a szurkálódás, jegyesem nővére féltékenykedett mindenre, iszonyat amit művelt ő is...
Aztán így ketten maradtunk, a 2 babával, és elhajtottam mindenkit az anyukájába. Muternak megmondtam hogy akkor keressen ha nagyon kell valami, az unokát felejtse el. Azóta faterom jön néha látogatóba, de ő is muter helyett dolgozik 2 helyen, mert herevere van muternek. Vele semmi gond, de ennyi amit kap néha a nagyszülőkből a 2 baba. Most még nem fogják fel, de nekem sem volt, és teljes ember lettem.
Más a szitu, de a konklúzió ugyan az. Te vagy a férfi, neked kell rendet tenni. Nekem van családom, és megvédem őket akárkitől. Ha kell a saját szüleimtől is, hogy ne sérüljenek. Így nem bántanak senkit, azóta boldogabbak vagyunk. Nehéz, mert nincs kire bízni soha a gyerekeket hogy elmenjünk moziba, vagy akármi, de a nyugalom ennyit megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!