Mi a titka a jó anyós-meny kapcsolatnak?
Nem véletlen a mondás:
Legjobb anyós, a porhanyós... :D
Nézd, az én anyósom okos, intelligens nő volt. Azt sem mondhatom, hogy nem örült, amikor a fia végre megállapodott.
Nem kimondottan volt rossz a kapcsolatunk, de hogy kedvelt volna? alig hiszem. És én sem őt, sajnos.
Távolságtartó és udvarias volt a kacsolatunk. Ez volt a maximum, amit ki tudtunk hozni a helyzetből.
26-s, megértem a keserűségedet, de nem értem, miért kell együtt élni anyóssal, ha ő el tudja látni magát és ilyen szinten rátelepszik a családra. Már rég külön kellett volna mennetek. Megéri nektek, hogy tönkre mész idegileg? Mit szól hozzá a férjed? Neki kellene a sarkára állni.
Bár lassan az az idő jön, amikor tényleg gondoskodni kell majd a mamáról. Akkor mi lesz? Összeszorított foggal és gyomorgörccsel mész át ápolni őt?
Mit látnak ebből a gyerekeid? Gondolom csak egy kedves mamát, aki örül az unokáinak. De hogy ennek mi az ára, azt csak idővel a saját bőrükön tapasztalják, ha másolják a mintát, amit eléjük éltek.
Nem sok értelme van sajnálni anyósodat. Inkább próbáljátok kijelölni a határokat. Mikor jöjjön át a mama, mennyi időre. Inkább a gyerekek ugorjanak át hozzá egy rövid időre, aztán legyenek csak veletek. Gondolom már felnőttek. Ha távolról jönnek ebédre, esetleg hívd meg a nagyit azokra az ebédekre. Ehhez persze kell a férjed segítsége.
Remélem lesz nálatok is változás.
Üdv: egy nehéz természetű anyós menye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!