Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi a titka a jó anyós-meny...

Mi a titka a jó anyós-meny kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet elérni hogy egy anyós kedveljen?

2016. okt. 27. 19:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
60%
Sehogy. Vagy kedvel vagy nem.
2016. okt. 28. 08:40
 12/33 anonim ***** válasza:
31%

Ha nem veszed el a fiát tőle.

Nálunk addig volt tökéletes a viszonyunk még el nem "raboltam" tőle a fiát azzal h összeköltöztünk

2016. okt. 28. 09:04
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
A titka 3 értelmes ember. Egy anyós, egy meny és a férj. Ha bárhol is rés keletkezik a pajzson, a maradék kettő már nem feltétlenül elég a harmóniához. Nálunk működik. Férjemnek egészséges viszonya van az édesanyjával, támasza, számthatnak egymásra, de megvannak a prioritások. Ketten vannak fiúk, így anyósom engem lányaként szeret, de nem vagyunk egymás s*ggében non-stop. Bejelentés nélkül sosem jön át, sőt, bejelentéssel sem, csak ha hívjuk, ezt Ő forszírozta mindig. Nem oktat, megkérdi, hogy kiváncsi vagyok-e a véleményére, sosem veszekszünk, maximum felnőtt módjára vitázunk és elfogadjuk, ha nem egyezik a véleményünk valamiben, tiszteletben tartjuk a másik embert. Simán elfogadja ha valamiben én vagyok tájékozottabb, avagy hozzáértőbb, nem rest segítséget kérni tőlem és ez fordítva is igaz. Nem akarja jobban tudni miként neveljük a gyerekeket, Ő nagymama és nem második anyuka. Tiszeteletben tartja és elfogadja a szabályainkat, maga is alkalmazza, sosem rak keresztbe, ez a kajára is vonatkozik. Tűz és viz, annyira eltérő konyhát viszünk, de sosem volt ebből gond, a férjem élvezi a kettősséget, mindenből jut neki. Betartja, hogy én mit nem engedek,például nem tömi csokival és finomított szénhidráttal az ADHD-s gyerekemet, és én sem grillekkel meg zöldséggel etetem ha jön, nem esik le a gyűrű a kisújjamról, ha pörköltet kell csinálni neki, zsíron, nokedlivel, akkor készítek azt is, legfeljebb tőbbet főzök. Élni és élni hagyni, segíteni, de nem beleavatkozni, számítani egymásra, de nem tolakodni, ezek az alapjaink. Szeretjük egymást, jóban vagyunk, harmónikus a kapcsolatunk, alkalmanként van, hogy csak én megyek hozzá, férj, gyerekek nélkül és párszor már voltunk kettesben hosszúhétvégézni is. Nem tekintem gyerekmegörzőnek, nyugdíj mellett is dolgozik, nem lőcsölöm rá a minimális szabadidejében rendszeresen a gyerekeket, akkor van velük és annyit, amennyi neki jól esik. Nála jobb anyóst és tökéletesebb nagymamát álmomban sem képzeltem soha magamnak és a gyerekeimnek.
2016. okt. 28. 10:21
 14/33 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk 600 km és évi 2-3 találkozás megoldotta a problémát. Azt az alkalmankenti egy hetet kibirjuk egymás mellett. 😅
2016. okt. 28. 11:16
 15/33 anonim ***** válasza:
65%
1400km es kethavonta egy ebed.Remek a kapcsolatunk:)
2016. okt. 28. 11:32
 16/33 anonim ***** válasza:
58%
4200 km :)
2016. okt. 28. 11:52
 17/33 anonim ***** válasza:
70%

NEkem is az jutott először eszembe, hogy a távolság :D

De amúgy az én anyósom roppant tappintatos, nem kérdez, nem szól bele, nem okoskodik. Akkor válaszol ha kérdezzük. NAgyon szerethető, szerény, kedves nő.

Néha már zavar is a visszafogottsága.

2016. okt. 28. 12:27
 18/33 anonim ***** válasza:
32%

Irigyellek benneteket. De jó ilyet is hallani. Bárcsak a jó kapcsolatból lenne több.

11-s voltam. Sajnos nálunk hűvös a helyzet, ezért is írtam hogy elérni sehogy se lehet, hogy valakit kedveljen az anyósa amennyiben az anyós elhatározta, hogy szenvedni fog a fia elvesztése miatt. Én sokáig próbálkoztam, kerestem a megoldást, de minél többet adtam vagy engedtem, annál több kellett. Már rég feladtam, inkább az elviselhető állapot fenntartásán dolgozom. Sajnos nálunk ennyi a maximális eredmény, és lassan én is anyós leszek. Szóval rám férne a jó példa, amit másolhatnék.

2016. okt. 28. 14:30
 19/33 anonim ***** válasza:
35%

Elozo anyos nekem egy remalom volt,egyet ertek azzal h a fejed tetejere is allhatsz,ha az egyik fel nem akar nyitni v anyos bele akar szolni a kapcsolatba es ferj nem tamogat teged v kiall moguled,bazinehez.Orulok h vege annak az idoszaknak,rengeteget kuzdottem a jo viszonyert,hiaba.

En most kielvezem a tavolsagot az utan a 12evnyi anyosterror utan.

2016. okt. 28. 14:52
 20/33 anonim ***** válasza:
42%
Két értelmes nő kell hozzá, ahogy írták többen is.
2016. okt. 28. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!