Mi a titka a jó anyós-meny kapcsolatnak?
Ha nem veszed el a fiát tőle.
Nálunk addig volt tökéletes a viszonyunk még el nem "raboltam" tőle a fiát azzal h összeköltöztünk
NEkem is az jutott először eszembe, hogy a távolság :D
De amúgy az én anyósom roppant tappintatos, nem kérdez, nem szól bele, nem okoskodik. Akkor válaszol ha kérdezzük. NAgyon szerethető, szerény, kedves nő.
Néha már zavar is a visszafogottsága.
Irigyellek benneteket. De jó ilyet is hallani. Bárcsak a jó kapcsolatból lenne több.
11-s voltam. Sajnos nálunk hűvös a helyzet, ezért is írtam hogy elérni sehogy se lehet, hogy valakit kedveljen az anyósa amennyiben az anyós elhatározta, hogy szenvedni fog a fia elvesztése miatt. Én sokáig próbálkoztam, kerestem a megoldást, de minél többet adtam vagy engedtem, annál több kellett. Már rég feladtam, inkább az elviselhető állapot fenntartásán dolgozom. Sajnos nálunk ennyi a maximális eredmény, és lassan én is anyós leszek. Szóval rám férne a jó példa, amit másolhatnék.
Elozo anyos nekem egy remalom volt,egyet ertek azzal h a fejed tetejere is allhatsz,ha az egyik fel nem akar nyitni v anyos bele akar szolni a kapcsolatba es ferj nem tamogat teged v kiall moguled,bazinehez.Orulok h vege annak az idoszaknak,rengeteget kuzdottem a jo viszonyert,hiaba.
En most kielvezem a tavolsagot az utan a 12evnyi anyosterror utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!