Milyen a viszonyod az anyósoddal és az apósoddal?
Jó a viszonyunk. Nem lett a pótanyám, vagy ilyesmi, nagyon más a személyiségünk.
Ő amolyan életrevaló, szájalós típus, láncdohányos, én a szöges ellentéte vagyok, ezért nem tudott igazán elmélyülni a kapcsolatunk, kevés a közös téma.
Én ezt amúgy nagyon sajnálom, mert pl exem anyjával szuper volt a kapcsolatunk, gyakran hívtuk egymást csak úgy, sokat beszélgettünk, ez az anyósommal nincs meg.
Viszont jóban vagyunk, de ez inkább olyan kötelező jópofizós viszony.
Anyósom a legkedvesebb öreglány egyike, nagyon jó a viszonyunk.
Apósom 4 éve meghalt.
1. barátom- anyóssal szerettük egymást, apóst nem ismertem
2. barátom-anyóssal apóssal se volt semmi baj, szerettük egymást
3. Már van közös gyerekünk is. A gyereket imádják, engem utálnak. Igazából nem szeretnek senkit.
Nyíltan nincs kimondva, hogy nem szeretjük egymást, de érezni a levegőben...
Anyósom nincs, apósom nem tekint családtagnak!
(Párom többi rokona sem.)
De nem zavar!
Semmilyen ...
300kmre lakik evi 2x megy le a parom a gyerekkel.hozza
En meg itthon maradok a masik kettovel.
Kb ennyi
Amugy nem rossz emberek de a tavolsag nagy es se nekik se nekunk nincs.penz a gyakori talakozasra
Mondjuk ok meg mem jottek hozzank sosem
Aposom nincs, illetve a ferjem nem tartja vele a kapcsolatot a szulei valasa ota, ami 25 eve volt.
Anyossal semmilyen, sajnos nem jol alakult a kapcsolatunk az elejen, nem akart elfogadni a gyerekem miatt. Azota probalkozik, de azokat a mondatokat soha nem fogom elfelejteni, amiket emiatt a fejemhez vagott. Megturjuk egymast bekeben, de kozeli kapcsolatunk sosem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!