Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az "apósom" a nőgyógyászom!?

Az "apósom" a nőgyógyászom!?

Figyelt kérdés

Szerintetek belemennyek, hogy ő legyen a nőgyögyászom? 14 éves korunk óta együtt vagyunk a fiával és úgy mond ismer már. Tudja,hogy szexuális életet élunk 17 éves korunk óta és én pont ezért szeretnék most elmenni nőgyógyászhoz, mert már elég bennsőséges a kapcsolatunk ahoz ,hogy tablettával védekezzünk. De nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet e ez. Benne már bizok, ismerem is és a fianak gondolom nem akar rosszat, de nem akarok az egész család előtt "kitárulkozni"..Mi a véleményetek...

21/L

2016. okt. 16. 08:35
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Jó oké nem is akarok igazából hozzá menni, csak egyszer még régen 6évvel ezelőtt el kellett menemm és egy maradandó rossz emlék kot hozzá. Csak azérr fordult meg a fejemben, hogy talán ő egy csomó ellenérvel, es nem az, de en nem szeretnék az apósomnak terpestteni sot igazabol senki mas idegen ferfinak. Gondoltam megkérdezem mit gondolnak róla mások....
2016. okt. 16. 11:07
 22/49 anonim ***** válasza:
89%
Mint ahogy a többiek is írták, rettentő bizarr ötlet, és több veszélyt rejt magában a családi kapcsolatokra és az orvosi vonatkozásokat tekintve is. Viszont megkérhetnéd, hogy ajánljon be valakihez. TALÁN egy fokkal rendesebben bánnának veled, ha egy kolléga ajánl be.
2016. okt. 16. 11:09
 23/49 anonim ***** válasza:
89%
én se mennék, viszont megkérdezném melyik nőgyógyászt ajánlja nekem, kihez mehetnék el , ő kit ajánlana a kollégái közül... biztos szólna az érdekedben a kollégájának, időpontot is lehet hamarabb kapnál meg teljesen máshogy állnának hozzád, ha már alapból van egy rossz élményed én biztos kihasználnám ezt az előnyt :)
2016. okt. 16. 11:17
 24/49 anonim ***** válasza:
86%
most olvasom, hogy az előttem szóló is ezt ajánlotta... :)
2016. okt. 16. 11:18
 25/49 anonim ***** válasza:
82%
Szeretem a morbid dolgokat de ez mar sokk lenne nekem
2016. okt. 16. 12:15
 26/49 anonim ***** válasza:
82%
biztos h nem mennék
2016. okt. 16. 12:39
 27/49 anonim ***** válasza:
96%

Az após lehet, hogy hasonlóképpen gondolja:

Az idős nőgyógyászt gyilkosság gyanújával őrizetbe veszik. Egy rámenős újságíró bemegy a börtönbe, hogy beszéljen a doktorral:

- Mondja el, mi az igazság az üggyel kapcsolatban!

- Hát, fiam, az hosszú történet -mondja az orvos.

- Nem baj, meghallgatom -biztatja az újságíró.

- Az úgy kezdődött, hogy egy eléggé zsúfolt napom volt. Napközben hat szülés, négy terhességmegszakítás, harmincnégy vizsgálat. Éjszaka ügyeletes voltam, öt szülés, három terhességmegszakítás, négy vizsgálat. Másnap délelőtt bent maradtam, mert egy páciensem szült, és ha már ott voltam, levezettem még négy szülést, kilenc abortuszt, és megvizsgáltam tizenhét nőt. Délután szólt a kollégám, hogy vállaljam el a műszakját, mert sürgős dolga van. Elvállaltam. Volt hat szülés, négy abortusz, huszonhat vizsgálat. Este végre elszabadultam a kórházból, elindultam haza, de annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm egy padra. Erre odajött egy ri banc, és azt mondta, hogy egy százasért megmutatja a pi náját. Mondd, fiam, te nem fojtottad volna meg?

2016. okt. 16. 13:54
 28/49 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem már is fura, hogy ezt felajánlotta az apósod.
2016. okt. 16. 17:11
 29/49 anonim ***** válasza:
16%

"... de en nem szeretnék az apósomnak terpestteni sot igazabol senki mas idegen ferfinak..."

Vannak női nőgyógyászok is, kérd, hogy ajánljon egyet, akiről jók a vélemények!

Utána oszd meg velem is légy szíves, mert én is most keresek nőgyógyász doktorNŐT! :):):)

2016. okt. 16. 17:31
 30/49 anonim ***** válasza:
51%

Semmiképp sem. Oké,hogy orvos...de az apósod is.

Áhh..nem :)

22L

2016. okt. 16. 23:32
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!