Az "apósom" a nőgyógyászom!?
Szerintetek belemennyek, hogy ő legyen a nőgyögyászom? 14 éves korunk óta együtt vagyunk a fiával és úgy mond ismer már. Tudja,hogy szexuális életet élunk 17 éves korunk óta és én pont ezért szeretnék most elmenni nőgyógyászhoz, mert már elég bennsőséges a kapcsolatunk ahoz ,hogy tablettával védekezzünk. De nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet e ez. Benne már bizok, ismerem is és a fianak gondolom nem akar rosszat, de nem akarok az egész család előtt "kitárulkozni"..Mi a véleményetek...
21/L
Ha bármi olyan helyzet állna elő, ahol nagyon fontos az orvosi titoktartás, viszont te halogatnád, hogy férjednek/párodnak (az ő fiának!) mikor mondd el, ő kerülne 2 tűz közé.
Nem, nem jó dolog az! Apósnak mutogatni a fenekedet... brrr!!!
Ismerőshöz maximum végszükség esetén mennék.
Én kórházban dolgozom, de a kollégákat 2 esetben szoktam a nyűgjeimmel zaklatni: alkalmasságihoz ilyen-olyan beutaló vagy ha tényleg sürgős(volt tavasszal egy tályog a fenekemen és muszáj volt feltárni, de sztk-ba nem tudtam épp elmenni, így a sebészek segítségét kértem). Így is kellemetlen volt, de még mindig jobb mint nőgyógyászhoz menni.
Esetleg ha van laborod meg egyébként friss citológiád meg minden, ami kell a tabletta felírásához kérd meg, hogy írjon fel valamit. Abban nincs semmi, de vizsgálatra tuti nem kérném meg.
Az egyetlen indok - ha már az ilyesmit meg kell indokolni - az az, hogy mindenki előttem szólóban és bennem is, van egy idegenkedés ettől. Vajon miért?
Ez annyira intim dolog, hogy sokan (én is) még a "nem rokon" nőgyógyászhoz is utálnak járni, pedig azzal a vizsgálat után nem kell a privát szférában találkozni, mondjuk egy családi ebéd alkalmával.
Gondolj bele, ha az apósod lenne a nőgyógyászod, hogy mennél el hozzá mondjuk egy gombás fertőzéssel? ... mert ilyesmi is előfordulhat egy nő életében.
Vagy arra keresnél egy másik nőgyógyászt?
Szerintem ne az apósod legyen a nőgyógyászod, mert a további életedben csak feszélyeznéd magad a társaságában, hiszen ezt a két dolgot nehéz elkülöníteni.
Egyébként ha jól tudom, (nem biztos!) van is erre valami szabály, hogy családtagokat nem szabad kezelniük, ... de lehet, hogy tévedek.
Eleve nem vetkőznék le apósom előtt, belehalnék a szégyenbe, ha előtte kéne beterpesztenem, és rettentően hülye érzés lenne, ha pl. egy hüvelyi ultrahang során ott turkálna, ahol nem régen még a fia.
Szóval nem, nem mennék hozzá semmi esetre sem.
Az egy dolog, hogy pl. megkéred arra, hogy írja fel neked a tablettát, és nem kér érte pénzt (neki is érdeke, ha a fia sem szeretne még gyereket), vagy ha esetleg egyszer eljön az az idő, akkor ingyen kapnátok tőle a 4D ultrahangot (ha van ilyen a rendelőben).
De pl. az is kínos lenne, ha ő vezetné le a szülésemet. :(
Nem tudom, te hogy vagy vele.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!