Mindenkeppen nalunk akar aludni a baba megszuletese utan a ferjem edesanyja, de en nem szeretnem, kozoltem vele es megsertodott!?
Most fog megszuletni az elso kozos babank, nekem mar van egy gyermekem a volt paromtol, ahol edesanyam nagy segitseg volt az elso ket hetben. Akkor messzebb laktunk egymastol igy csak ugy tudtuk megoldani, hogy nalunk aludt tobbszor, hogy ne kelljen annyit utazni. Most veluk egy varosban lakunk es ugy beszeltuk meg, hogy minden nap hoz at nekunk fott etelt annak tukreben, hogy mennyire leszek meggyotort. De ottalvas nem lesz.
Erre ferjem anyukaja kitalalta, hogy mivel neki elso unoka ezert most o fog ket hetre bekoltozni hozzank segiteni. De ez a dolog tobb sebbol verzik, mert mar nem kell megmutatni semmit a babaval kapcsolatban es kozel is lakik o is, raadasul kocsival is jar, tehat semmi nem indokolja, hogy itt aludjon. Ezen persze megsertodott.
Hozzatartozik tovabba, hogy sohasem fogadott el a "zabigyerekemmel" egyutt, ugyhogy nem vmi kozeli a kapcsolatunk.
Senkit nem akarunk altatni nalunk es ezt nem tudja feldolgozni, most megy a sardobalas, hogy kivetelezek az anyukamnal.
Ferjem mellettem all, azt mondja az a legfontosabb, hogy nyugalmunk legyen, de most ra is haragszik az anyja.
Nem akarok feszkot, de ottalvast engedni se. Hogyan lehet ezt megoldani?
Ti mit tennetek?
Fapofa, és határozottság.
"Kedves Mama! Nem akarjuk, hogy bárki is itt aludjon. Természetesen nem tiltjuk el az unokájától, és amennyiben szükségünk lesz segítségre, szívesen fogadjuk azt."
Pont. nem kell több magyarázat. Ha meg nem bírod a lelki terrort, akkor vedd be a lexarom tablettát, és anyós kezébe adj egy seprűt, hadd repüljön a többi boszorkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!