Haragudnál anyósodra, ha mindenkinek "eldicsekszik", hogy nagymama lesz?
Figyelt kérdés
Anyósom elmondta fűnek-fának, hogy várandós vagyok. Még a közösségi oldalára is kitette.
Sajnos elvetéltem. Az ismerősök persze gratulálnak, nagyon sz.r mindenkinek magyarázkodni, hogy bocs de mégse lesz baba.
Nagyon haragszom az anyósra - bánom, hogy elmondtuk nekik - mert szépen megkértük, hogy amíg az első harmad le nem telik, tartsa titokban.
Épp elég fájdalmam van, és most napi 2-3 embernek még el is kell magyarázzam a fejleményeket.
Köszönöm, hogy kiírhattam magamból.
2016. okt. 4. 17:43
21/25 anonim válasza:
Én igenis elbeszélgetnék az anyóssal, hogy a saját bolondériája NEM fontosabb, mint az, hogy betartsa a kéréseteket! És mondd el neki, hogy mekkora kínos helyzetbe hozott...
22/25 piroska és a farkas válasza:
Mi is veszìtettünk el 2. trimeszteres babàt és én is megkaptam h " Te engem ne kényszerìts hazugsàgra"... Tudtuk h beteg h nem fog velünk maradni, úgy éreztem h ez az én legbelsőbb ügyem és fàjdalmam és az, h egész egyszerűen nem mondjuk el olyanoknak akiknek ehhez semmi közük, az nem hazugsàg.
23/25 anonim válasza:
Tudom mit éreztek és sajnos nálunk azért voltam anyós elszenvedője mert ő sajnáltatta magát mindenkivel h elvesztette az unokáját,persze az ismerősök közül senki nem gondolta volna hogy anyós már akkor siránkozik mikor én még javában vajudok. Az emberekre nem haragszom de h anyós azt a 3-4 napot nem birta volna ki legalább még hazajövök mert neki fontosabb volt h sajnálják az emberek mint az h nekem ne okozzon nagyobb fájdalmat mint ami volt.
24/25 anonim válasza:
Hát én is pont ilyen okok miatt nem mondtam el senkinek a 11.hétig...
sajnálom.
25/25 anonim válasza:
Persze, hogy haragudnek! Viszont megkernem, h. mindenkit tajekoztasson (akiket tajekoztatott a nagyszeru hirrel)arrol is, hogy megsem lesz (most) baba, hogy teged ne erjen tobb kellemetlenseg emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!