Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Haragudnál anyósodra, ha...

Haragudnál anyósodra, ha mindenkinek "eldicsekszik", hogy nagymama lesz?

Figyelt kérdés

Anyósom elmondta fűnek-fának, hogy várandós vagyok. Még a közösségi oldalára is kitette.

Sajnos elvetéltem. Az ismerősök persze gratulálnak, nagyon sz.r mindenkinek magyarázkodni, hogy bocs de mégse lesz baba.

Nagyon haragszom az anyósra - bánom, hogy elmondtuk nekik - mert szépen megkértük, hogy amíg az első harmad le nem telik, tartsa titokban.

Épp elég fájdalmam van, és most napi 2-3 embernek még el is kell magyarázzam a fejleményeket.

Köszönöm, hogy kiírhattam magamból.

2016. okt. 4. 17:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

10-es, szerinted az az igazság, hogy a kérdező azért vetélt el, mert gyűlölködik?

Mekkora gennyes féreg vagy.

2016. okt. 4. 18:33
 12/25 A kérdező kommentje:

Amikor egy nő nagyon várja a kisbabáját, de elvetél, akkor lelkileg ez hatalmas pofon.

Aztán napi 2-3 email és telefon érkezik, hogy gratulálnak a babához, van e már nevünk, hány hetes vagyok stb.

Ilyenkor nagyon szutyok érzés elmagyarázni a történteket.

Amire ugye nem lett volna szükség, ha valaki nem kotyogja ki.

2016. okt. 4. 18:37
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem utálom az anyósomat, de a meglévő fájdalmamra pakolt még egy nagy lapáttal.

Tudom, hogy nem rossz szándékkal tette.

De ettől nekem nem lesz könnyebb. :(

2016. okt. 4. 18:38
 14/25 anonim ***** válasza:
32%
Remélem akkor most a kedves mama azt is kiposztolta, hogy elvetéltél.
2016. okt. 4. 18:40
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Termeszetesen haragudnek, mert nem tartottak be a keresem. A jovoben is ennek megfeleloen allnek hozza.
2016. okt. 4. 19:23
 16/25 anonim ***** válasza:
83%
Anyósnak elmondani valamit olyan, mintha kihívtad volna a TV2-t!
2016. okt. 4. 19:31
 17/25 piroska és a farkas ***** válasza:
91%
Èn haragudnék. Ès meg is mondanàm. Szép dolog h örül, de ha a szülők kérnek valamit, azt a legnagyobb öröm közepette is tartsa tiszteletben. Ez ilyen egyszerű. Kérdező,.sajnàlom ami történt, és, h ezzel a szomorúsàggal sem lehetsz most egyedül. Mielőbbi vigasztalódàst kívànok.
2016. okt. 4. 21:30
 18/25 anonim ***** válasza:
92%

Sajnálom a veszteséged!

Az én anyósom is észre vette a jeleket rajtam, így elmondtuk, hogy babát várunk. Elmondtuk neki azt is, hogy mennünk kell genetika vizsgálatra, mert nem volt biztos, hogy a kötelezően szedett gyógyszereim nem károsították a babát. Kértük, hogy tartsa titokban..pár nap múlva már jöttek a gratulációk

2016. okt. 4. 23:05
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

Nekünk szivbeteg volt a baba de próbàltam kihordani. Sajna egy nap nem ereztem h mozogigy bementünk a kórhàzba. Felhívtuk a szülöket (26hét) hogy sajna elvesztettük és me kell szülnöm de jó lenne ha nem mondanàk senkinek. Ez volt szombat du vasàrnap mikor még javàban vajudtam vele telefonàltak munkahelyrôl meg a faluból h hallottàk és sajnàljàk (pàrom hivtàk).

Anyósom pofàzta el egyböl minden fele és mikor kerdöre vontam még neki àllt feljebb h kérdezték h vagyok most hazudott volna? Mondom igen hazudhatott volna mert màsfél napos vajudàs alatt nem egy telefont kaptunk hàla neki.

Rohadtul haragszom rà,ez miatt is és sajna még màs miatt is.

2016. okt. 5. 05:56
 20/25 anonim ***** válasza:
27%
Semmin nem változtat, hogy haragszol-e, csak eggyel több rossz érzés van benned. Engedd el, előre nézz, ne hátra.
2016. okt. 5. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!