Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Túl sokat várok?

Túl sokat várok?

Figyelt kérdés
Az a bajom sajna úgy alakult higy anyósal élünk együtt.Én nagyon elleneztem,de ide költöztünk,màr4 éve.Nem is tudom hànyszor aksrtam màr elköltözni,de mi dig a pàrom nyert és msradtunk.1éves a közös gyerekünk.mindig is rissz volt a vidzony anyós és köztem,de màr 2 hónapja brutàl.A mosàs a màniàja,higy miért mosok ennyit.Jelzem mi 5en vagyunk.Beszabàlyozta 1nap ő moshat 1 nsp én.Hogy béje legyen végre betartottam,mignem 1x véketlen elszàmoktam és kkmostam sz ő napjàn.Na ment a csapkodàs,bem köszönés a gyerekre nem nézés...ezzel telt be a pohàr...túl nagy vkt a nyugalom keresnie kellett valamit amin csinàlhatja a feszkot.Ezek utàn màr nem akartam túllépni ezen is.Azóta nem beszélünk.De voltam köcsög ku...a,mondta takarodj a ku...a anyàdba,dögölj neg.És a fia mk dent elnéz neki.Semmiért nem szól nem szab hatàrt neki....és nem érti ez miért esik nekem risszul.Màr most vele is tàvolodunk ez miatt.Mist abba naradtunk én bem birom a gyerekekkel elmegyek,ha akar jön ha nem akkor maradhat az anyjàval.Az vokt jön.Ma végre talàltam...a nelkettünk lévő kerületbe lakàst erre közölte bem akar innen elmenni,maradjunk az anyja közelébe,nert egy önző dög vagyok,hogy elviszem a gyereket az anxjàtól!Mert sz anyja negbolondul,nagyon fàjna neki ha nem lenne a gyerek mellette mibden nap.Ti vele maradnàtok?Csak szerintem nem vàgtàk el a köldökzsinort?Nagy elvàràs,hogy àlljon ki a csalàdja nellett?
2016. okt. 3. 22:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%

Költözz el a gyerekkel és add be a válást!

Ne várj hogy a málészájú férjed utánad megy-e, mert akkor is mindig az anyja pártját fogja. Bolond vagy, ha viszed magaddal a problémát.

Amikor rád besértődik anyós, rá se néz a gyerekre. Nem szereti. Most is csak fegyverként használják ellened.

Hagyd meg a férjed az anyjának, legyenek egymással boldogok, te pedig kezdj új életet a gyerekkel, nyugalomban és békében.

2016. okt. 4. 08:19
 12/29 anonim ***** válasza:
19%

Mégis minek szóljon bele a férje? Ez a két idióta piszlicsáré szarokon veszekszik nap mint nap. A bolhából folyton elefántot csinálnak, mert lételemük a veszekedés.

Mégis mit vártok el a férjtől, adjon rájuk gumiruhát, szájkosarat?

2016. okt. 4. 08:20
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
Te vagy a legnagyobb hülye a történetben, hogy több mint 2 év után még teherbe is estél. Vagy legalább akkor elköltöztetek volna, de nem. Akkor most erre mit vársz? A férjed nyámnyila anyuci puci fia, az anyósod egy idegbeteg szemétláda, de ez a helyzet a te hibád. Költözz el, a férjedet meg felejtsd el!
2016. okt. 4. 08:41
 14/29 anonim ***** válasza:
88%

Azert osszeszedhetted volna magad, hogy kicsit normalisabban irj. De a valaszokban sem volt rossz a "lealazo", "kipartolt" es társai.

En sem ertem, minek kellett a krapek es 4 ev ott. Anyós nyeregben van, ezert ilyen. Változás nem lesz, max.elmesz.

2016. okt. 4. 08:46
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
Adj a férjednek ultimátumot. Vagy költöztök, vagy elválsz.
2016. okt. 4. 09:06
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
Bunkók a válaszok nagyon. Nekem is rossz anyósom van, ilyenkor nem a mosás a lényeg, hanem a rendszabályozás, ő akar lenni a főnök, ha meg véletlen nem tartja be a kérdező a rendszert, annál jobb anyósnak, mert lehet veszekedni. Na de éppen emiatt soha nem költöznék össze anyósommal. Szerintem fogd a cuccod és költözz, ha fenn tudod tartani egyedül az albérletet és magatokat, mert nem tudom utánad megy-e a férjed. Ezt gondold át. A férjeddel az a legnagyobb baj, hogy megbeszélni sem lehet vele a dolgokat, nem érdekli, hogy neked rossz így élni, ilyen körülmények között. A mellettetek lévő kerület sz meg az anyja mellett van, nem értem a férjedet, ilyen anyósnak mért kell a szájában lakni.
2016. okt. 4. 09:34
 17/29 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező! Helyesen látod, itt nem vágták el a köldökzsinórt. Persze jobb lett volna ezt előbb (legalább a gyerekvállalás előtt) észrevenned.

Én is nagyon rossznak látom e házasság kilátásait.

Reálisan gondolkodtál, hogy nem akartál anyósoddal összeköltözni.

Azért kíváncsi lennék, mivel tudott mindig meggyőzni a férjed, hogy maradjatok.

A mosást illetően sok válaszolóval vitatkoznék.

Szerintem már az elég baj, hogy anyós megszabta, milyen napokon moshatsz. Akkor mosol, amikor szükséges és van rá időd! Ennyi. Amit ma kimosol, azt úgyse fogod holnap újra kimosni, tehát a víz- és áramfogyasztás szempontjából mindegy. Legföljebb arra legyél tekintettel, hogy legyen hova teregetni.

Szerintem menj el (ha egyedül fenn tudod tartani magad). Ha jön a férjed, akkor rendbe jöhetnek a dolgok, ha nem jön, akkor nem tudok jobbat, mint hogy váljatok el. Ha rendőrséggel viteti vissza a gyereket (mert, mint írták, ehhez joga van), akkor értelemszerűen szintén válás.

Még valami. Hány gyereketek van? Azt írod egy éves a közös gyerek (tehát egy közös gyerek van), de ti (gondolom anyós-após nélkül) öten vagytok, ill. nem bírod a gyerekekkel (többes számban). Te hoztál még két gyereket előző házasságból, vagy férjednek volt?

Mindenesetre 3 gyerekkel abszurdum, hogy nem moshatsz bármelyik nap, amikor szükséges és van rád időd.

2016. okt. 4. 09:45
 18/29 anonim ***** válasza:
23%
A veszekedéshez mind a KETTŐ ember kell.
2016. okt. 4. 09:47
 19/29 anonim ***** válasza:
54%

Könnyen ajánlgatjátok, hogy váljon el! Csórikám meg a három purgyéval hová fog menni?

Nem esik le a tantusz, hogy a kérdező egy alacsony iskolázottságú (hol fog dolgozni, miből tartja el a gyerekeit?), igen szerény anyagi körülmények között élő nő.

Könnyű itt leszólni a férjét és az anyóst, meg azt javasolni, hogy menjen világgá Isten hírével..

és a gyerekeit miből fogja etetni? Hol fognak lakni, Nem véletlenül laknak most is az anyósnál, az legalább fedelet ad a család felé.

Meg kell békélni, ha egyszerű népek is, de szót kell érteni egymással, ennyi!!

2016. okt. 4. 09:54
 20/29 anonim ***** válasza:
42%
Egy gyerekről volt csak szó.
2016. okt. 4. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!