A baratnom 13 eves en 20 vagyok a nevelo apja mindig meg akarja mondani mit tegyek mikor hagyam abba a csetet mikor mehet el mit vehetek neki stb. Szerintetek mit tegyek?
Fogadjuk.
20 évesen azért szereted 13 éves barátnődet. Mert 13 éves korához képes érett,tapasztalt,bölcs lány.
sokan írták,hogy biztos kamu.
én nem vagyok annyira biztos benne,létező jelenség. unokahúgom is pont 13-14 és több osztálytársának van ilyen idős,vagy idősebb barátja. szerintem sem normális, de van ilyen.
valami baj biztos lehet a srác agyával és a szülőkkel is.egy egészséges 20 éves fiatal srác,aki egyetemre jár,vagy már dolgozgat a szakmájában miért állna le egy általános iskolás kislánnyal?milyen közös témájuk van? mi a jövője ennek a kapcsolatnak? stb..
+ nem is értem,hogy hogy nem érted mi a baja a nevelőapjának? gondolom ő normális felnőtt ember és tudja,hogy ez nem normális dolog,amit ti ketten csináltok... szerintem húzd meg magad,ha vele akarsz maradni. mert ha feljelent mehetsz a börtönbe(ha szexeltetek)
Nekem alig 16 évesen volt 33 éves párom. 4 évig voltunk együtt. Megvoltak az előnyei, hátrányai. Tény, hogy utána nem igen tudtam mit kezdeni a korombeli srácokkal.
Szüleim az első sokk után megbékéltek, mert rendes dolgozó embernek ismerték meg. Mindig vigyázott rám. Amit megbeszéltünk, az úgy volt. Később nyugodtan engedtek vele nyaralni, nem volt egy felelőletlen bolond.
Saját lakás, saját kocsi, stabil munka.
Ezeket azért írom le, mert így 15 év távlatából én sem értem őt, mit evett rajtam. Nem emlékszem, miről tudtunk brszélgetni, hogy volt idegzete pl a sulis dolgaimról dumálni velem nap mint nap.
Mai napig nem állapodott meg, biztos ez sem véletlen.
Nem bánom ezt a kapcsolatot, mert nem kerültem balhés társaságba, szép kamaszkorom volt mellette, stb.
Viszont őt tényleg nem értem így utólag
14 voltam,mikor az elsö barätom 22.
Bär ha most igy belegondolok,ha lesz egy länyom,en ezt neki nem fogom engedni,az tuti.
De ha ez kamu kerdes,annak amugy mi ertelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!