A baratnom 13 eves en 20 vagyok a nevelo apja mindig meg akarja mondani mit tegyek mikor hagyam abba a csetet mikor mehet el mit vehetek neki stb. Szerintetek mit tegyek?
Ha lány a kérdező, ha fiú szerintem 20 évesen el lehet jutni egy olyan értelmi szintre, hogy egy 13 évessel nem úgy fognak viselkedni, mint vele, aki 20 éves. Nem fognak neki akkora teret engedni, hogy őt még pátyolgatni kell, és 10-kor már alvás van, és hogy este lehet inkább a kislányukkal szeretnék tölteni az időt, nem pedig azt bámulni, hogy csetel valakivel egész délután.
Hogy a barátnője még otthon lakik, általános iskolába jár, holnap reggel 8-kor suli, a tanulás a legfontosabb (főleg 8.-os ballagás miatt, és utána esetleg felvételi egy középsuliba). És a szülei kordában tartják, hiszen még KISLÁNY.
Úristen. Mi vesz rá egy 20 éves FELNŐTTET, hogy egy 13 éves GYEREKKEL legyen együtt? De most őszintén?
Én az apja helyében feljelentettelek volna. Nem rosszindulat, de amikor azt mondják, hogy 7 év korkülönbség nem sok, azt 20-27 évre vagy 35-42 évre mondják, nem 10-17-re meg 13-20-ra...
# 12
Mondjuk bébiszitter te elmebajnok!
ő vigyáz rá...
Mondjuk ez sem magyarázza meg az "após" keresőszóta kérdésben..
Visszaszívva az egész...
Hát ez gáz!
Pedig már reménykedtem, hogy ugye ilyen nincs...
És mégis van.
És egy bébiszitter mért akarna állandóan vele beszélgetni, venni neki mindenféle dolgokat és elmenni vele mindenhová?
Ez már túl közeli kapcsolat lenne egy bébiszitter és egy gyerek között is.
Egy 13 évesnek meg amúgy sem szükségszerű a bébiszitter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!