Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós szerintetek ez esetben...

Anyós szerintetek ez esetben is a szűk családhoz tartozik és vinünk kellett volna?

Figyelt kérdés

Nagypapám 80. szülinapját ünnepeltük szűk családi körben. Gyerekei párjukkal,unokái párjukkal voltak jelen,két testvére és nagymamám két testvére.

Felkerültek a képek facebookra,nem titok igazából.

Anyós kiakadt hogy ők nem voltak ott. Mikor mondtuk hogy de ez szűk családi ünneplés volt,kiakadt hogy nem tekintjük szűk családhoz tartozónak...

Nekem ,de férjemnek se jutott eszébe se hogy vigyük. Amugy kb 3x találkoztak eddig.

2016. aug. 21. 09:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%
inkább ez a 3 találkozás lehetett nagyon erőltetett valószínűleg túl sok is volt.
2016. aug. 21. 09:43
 12/21 A kérdező kommentje:

Esküvőn és eljegyzésen arra sem emlékszem hogy beszélgettek-e,nem.erre figyeltem. Amikor nálunk összefutottak,akkor pár mondatot igen,de inkább nagymamámmal.

Nagymamám mondta hogy kik jöjjenek,ő se gondolt még az apai nagyszüleim meghívasára sem (az ünnapelt az anyai nagyszüleim)

2016. aug. 21. 09:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis kellett volna vinnetek, te jó ég, hogy is gondolta...

Anyósom is kiakadt tavaly, amikor anyukám 60. születésnapjára (vidéken volt, az idős anyósom sosem lép ki a lakásából soha) nem hívtuk el úgy, hogy addig csak egyszer találkozott vele. Aztán elképesztő megjegyzéseket tett arra, hogy anyu nővére miért nem főzött az embereknek, hogy lehet étteremben megülni a húga születésnapját. Szerencsére nem élünk vele vagy ilyesmi, szóval csak egyszer kellett összeveszni vele ezen.:)

2016. aug. 21. 10:17
 14/21 anonim ***** válasza:
34%

"7-es ha kellett volna találkozniuk a sors összehozta volna őket 80 év alatt."

Ha én 80 éves vagyok, te meg 4, akkor 80 évünk volt rá, hogy találkozzunk?

2016. aug. 21. 11:18
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sem feltétlen szűk család, de ha jól kijöttök anyóssal és szeretne a rokonaid közé menni legközelebb hívjátok meg. Ebből ne csináljatok gondot. Ez a jobbik eset.
2016. aug. 21. 20:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Azerinte az összes gyerek és unoka anyós apósa közeli rokon"

Jó hát anyósod nem teljesen normális. Ne törődjetek vele.

2016. aug. 21. 20:53
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
14-es két év manapság a reinkarnálódás tehát 78 év akkor is volt rá.
2016. aug. 21. 21:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Itt a nagypapád közeli hozzátartozóiról van szó. Azok meg a felesége, a gyerekei és az unokák, dédunokák. Az unokája anyósa egyáltalán nem az, csak egy kvázi idegen. Anyósod csak unatkozik, ezért kötekszik meg hisztizik.
2016. aug. 22. 10:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Ostobaság, amit az anyósod állít. Szerintem ez puszta kotnyeleskedéssel vegyített feltűnősködés.

Nagyapámnak nemrég volt a 70. születésnapja. A szűk, családi ebédre mi (gyerekei, unokái), a párunkat sem vittük, mivel így is sokan voltunk. A jeles nap után volt egy hatalmas fogadás, amin a tágabb család (párjaink, unokatestvérek, párjaink családja, akiket ismer Nagyapa), az összes barát és az üzletfeleink is ott voltak.

Számunkra ez a bevett szokás.

2016. aug. 23. 10:33
 20/21 fru_ ***** válasza:
100%

jaj, de ismerős...

Ő mindenhova beletartozik, nélküle megáll a világ.

Én kifejtettem neki, hogy még a mi családunkba se tartozik - de azért jó, hogy van. Férj, feleség, gyerekek, ez a család, vagy ahogy mondják a szűk család.

De szeptemberben nálam is lesz iylen, nem akar eljönni?

mert Ádám Évából kiindulva, vérrokonok vagyunk! :D

2016. aug. 23. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!