Amikor először találkoztatok a párotok szüleivel akkor hogyan történt?
Mi már házasok voltunk, amikor megismertem őket, egy másik kontinensen élnek, előbb nem is volt rá alkalom. Szülők egymásnak való bemutatására valószínűleg soha nem kerül sor.
Korábbi kapcsolataimban néhány hét/hónap után bemutattak a szülőknek (szülőkkel mindkét exem, furcsa is lett volna, ha nem történik meg), de ott egyik esetben sem mutattuk be egymásnak a szülőket, nem is látom ennek értelmét eljegyzés előtt.
Az első páromnál kb 2 hónap után találkoztam a szüleivel, mivel még otthon élt, nehéz lett volna őket kikerülni. Az apukája rendes volt, az anyja kevésbé. A másik páromnál ugyan ez volt, ott is kb 2-3 hónap múlt el, szintén otthon élt - 20-23 éves koromban volt ez. Aztán egy másik pasim szüleivel sosem találkoztam, kb 8 hónapig voltunk együtt. Közölte, hogy ő nem akar az én szüleimnel találkozni, és ha ő ment az anyjához vagy az apjához, engem sosem hívott - pedig együtt éltünk!! Igen, ha erre az emberre visszagondolok, úgy pofon vágnàm magam, hogy a fal adná a másikat, amiért 8 hónapot egy ilyen emberre pazaroltam az életemből.
Legutoljára a barátom 1 hónap után találkozott a szüleimmel, mert vidéken jártunk, és bementünk hozzájuk. Én az ő szüleivel kb 6-7 hónap után, mivel ők külföldiek. Eljöttek hozzánk, Magyarországra.
Minden esetben ebéd közben találkoztam velük, közösen ettünk. Nem mondanám túl jó élménynek, ugyanis az anyukák mindig utáltak. Bár én nem adtam nekik erre okot. Folyton belém kötöttek, de én ezt úgy fogom fel, hogy az anyai féltékenység, hogy elszeretem az ő pici fiát. Szóval ilyenkor mindig bólogattam meg mosolyogtam, sosem kezdtem velük veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!