Normális hogy apósom a családi ebédnél olyan kijelentést tesz anyósomnak hogy: 'felraklak az asztalra és megkufircollak'?
Hasonló apósom volt, már meghalt. Borzalmas közönséges stílusban beszélt, a gyerekek előtt is. Később megtudtam, hogy ő is olyan volt, mint sokan: azért beszélt róla, mert nem csinálta.
Ez nem aranyos, nem vicces. Megalázó lehet anyósodnak,és felesleges ezzel kérkedni mások előtt.
Lefogadom, hogy apósod iszik is.
Utolsónak:
Az a helyzet, hogy borzasztóan haragszom rá emiatt mert nemhogy a gyerekek én sem vagyok rá kíváncsi... Anyósomat nem zavarja épp ellenkezőleg...
Pár hónapot laktunk apósomékkal kb 1 éve költözés miatt és a hálóban sem igazán másabb a helyzet náluk nekik az emeleten van a szobàjuk mi lent voltunk ès elég hangosak voltak szex közben is simán lehetett hallani mindent :/
hát ez okádék a gyerekek előtt,én biztos nem hagynám.
vagy befogja vagy nem vinném a gyerekeket.
Mit tehetsz? Mi a kotelezettseged anyakent?
Soha ne hagyd magara a gyerekeidet a nagyspjukkal. Ha fiaid vsnnak, oket se! Sokszor nem olyan edik a szexualisan frusztralt nagyapok.
Meg ugy sem mernem ott hagyni a gyerekem, hogy nagyi is ott van. Annyi ilyen sztori van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!