Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális hogy apósom a családi...

Normális hogy apósom a családi ebédnél olyan kijelentést tesz anyósomnak hogy: 'felraklak az asztalra és megkufircollak'?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 15:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló apósom volt, már meghalt. Borzalmas közönséges stílusban beszélt, a gyerekek előtt is. Később megtudtam, hogy ő is olyan volt, mint sokan: azért beszélt róla, mert nem csinálta.

Ez nem aranyos, nem vicces. Megalázó lehet anyósodnak,és felesleges ezzel kérkedni mások előtt.

Lefogadom, hogy apósod iszik is.

2016. aug. 2. 10:38
 22/28 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Az a helyzet, hogy borzasztóan haragszom rá emiatt mert nemhogy a gyerekek én sem vagyok rá kíváncsi... Anyósomat nem zavarja épp ellenkezőleg...

Pár hónapot laktunk apósomékkal kb 1 éve költözés miatt és a hálóban sem igazán másabb a helyzet náluk nekik az emeleten van a szobàjuk mi lent voltunk ès elég hangosak voltak szex közben is simán lehetett hallani mindent :/

2016. aug. 2. 18:15
 23/28 anonim ***** válasza:
21-es vagyok. Sajnálom, nekem szerencsére nem vérszerinti apósom volt, hanem anyósom időskori 2.férje. Az én férjem is sokat szenvedett miatta, anyósom is. Mi csak néha ebédre mentünk hozzájuk, de akkor is műsoroztak előtte a gyerekek, úgy utáltak ott lenni. Rendszeres témája volt az ovis gyerekeink leendő némi élete is.
2016. aug. 2. 22:20
 24/28 anonim válasza:
31%
Szerintem nem normális!
2016. aug. 3. 09:08
 25/28 anonim ***** válasza:

hát ez okádék a gyerekek előtt,én biztos nem hagynám.

vagy befogja vagy nem vinném a gyerekeket.

2016. aug. 3. 09:15
 26/28 anonim válasza:

Mit tehetsz? Mi a kotelezettseged anyakent?

Soha ne hagyd magara a gyerekeidet a nagyspjukkal. Ha fiaid vsnnak, oket se! Sokszor nem olyan edik a szexualisan frusztralt nagyapok.

Meg ugy sem mernem ott hagyni a gyerekem, hogy nagyi is ott van. Annyi ilyen sztori van..

2016. aug. 4. 11:23
 27/28 anonim válasza:
Szerintem közönséges és bunkó dolog így beszélni mások előtt s ez nem csak a nejének szólt, hanem a "közönségnek" vagyis szándékosan beszél így. Valójában egy igazi tapló.
2016. aug. 4. 18:16
 28/28 anonim válasza:
beteg állat
2019. aug. 23. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!