Szólnátok anyósotoknak, hogy erős testszaga van és mosakodjon?
Figyelt kérdés
Itt van egy hetet. Annyira büdös, hogy nem lehet megmaradni mellette. Elmegy zuhanyozni este, de felveszi ugyanazt a ruhát, amiben izzadt és büdösödött egész nap. Nem azt várom, hogy parfümözze magát vagy sminkeljen, csak tisztálkodjon rendesen és ne legyen büdös tőle a lakás. Szólnátok neki? Hogy lehet egy ilyet úgy tálalni, hogy ne legyen bántó?2016. júl. 26. 14:05
11/21 A kérdező kommentje:
Tegnap kimostam a pólóját. Adtam rá tisztát, de ma ugyanolyan szaga van. Az a baj, hogy szerintem nem mosakszik csak bemegy a fürdőszobába és izzadságátlót sem használ, soha nem is használt. Oké, hogy egy hét hamar lemegy,de felfoghatatlan, hogy egy nő, hogy lehet ennyire igénytelen. Egy férfi nem ennyire büdös az biztos. Szerintem elég gáz, ha eleve rá kell szólni emiatt és nem jut el a tudatáig magától. Szóltam páromnak és szólt neki este, hogy hol a szappan és nyugodtan állhat a zuhany alatt, de semmi haszna.
2016. júl. 26. 14:33
12/21 anonim válasza:
Lehet nem használ izzadásgátlót. Kérdezd meg tőle milyen izzadásgátlót használ, mondhatod azt is, hogy a múltkor vettél valamilyen izzadásgátlót és attól viszketett a bőröd azért kérdezed. Aztán ha nem használ akkor mond neki hogy próbálja ki a tiéd mert az nagyon jó.
13/21 anonim válasza:
Most olvasom, hogy nem használ izzadásgátlót. Ezért nem szólnék, mert abból csak baj lesz, meg nem szeretek másokat megalázni, inkább kennék az orrom alá valamilyen kenőcsöt ami illatos.
14/21 anonim válasza:
ja, azt nem írtad, hogy nem fürdik, sőt, azt írtad, elmegy zuhanyozni este (azért javasoltam, hogy lopd ki a ruháit). ha nem fürdik és koszos ruhákat is hord, akkor nem nagyon van mit tenni.
nem is értem őt. nem panelben lakom, hanem téglalakásban, de napi háromszor tuti lefürdök annyira meleg van...
ma esni fog, vidd el sétálni és ázzatok meg.:))
15/21 anonim válasza:
mondani kéne neki, h próbáljon ki másik dezodort.
16/21 anonim válasza:
Én volt, hogy szóltam neki.. nem azért mert ez engem annyira zavart hanem, hogy mit szólnak mások ha találkozik valakivel és leállnak beszélgetni. De az volt a válasza, hogy ne mondjak már ilyet.. Pedig már a lánya és a veje is mondta neki. Szóval nem hiszi el, hogy borzalmasan izzadság szagú.Ha a te anyósod is ilyen "fafejű" mint az enyém, sokat nem tudsz tenni.
17/21 anonim válasza:
Lehet, hogy a változókor hozta magával ezt a dolgot, de hogy nem érzi, az meglepő. Még azok az öregek sem izzadság szagúak, akik csak cicamosdást tudnak végezni egy szivaccsal. Következő ünnep alkalmával csempésszetek az ajándékba szépségápolási csomagot.
18/21 anonim válasza:
Az anyósod tudja kezelni a fürdőszöbai dolgokat, a csapot be tudja állitani, a zuhanyt tudja kezelni? Nem szorul segitségre? Lehet, hogy szégyelli megkérdezni, hogyan kell kezelni vmit. Milyen gyógyszereket szed? Mert gyógyszer is tud kellemetlen testszagot okozni. Kérdezd meg tőle, nem akar-e hajat mosni, nem akarja-e hogy segits neki? Hány éves az anyósod? Szellemileg teljesen rendben van? Mert pl. az Alzheimer kórnak is kezdeti tünete a higiénia elhanyagolása. Az anyósod szaglása rendben van?
19/21 A kérdező kommentje:
60 éves, nem túlsúlyos. Nem szed semmilyen gyógyszert. Nem tudom, hogy a szaglása rendben van-e, mert ugye ezekszerint nem érzi, hogy valami nem stimmel. Meg tudja nyitni a zuhanyt. szellemileg szerintem ép, azt leszámítva, hogy nehéz a felfogása, és falusi asszony, az agyát nem kell sokat járatnia. Nehéz ezt felfogni ép ésszel, hogy egy nő ennyire igénytelen saját magára és a környezetét sem kíméli.
2016. júl. 27. 13:48
20/21 anonim válasza:
Bird ki valahogy ezt az egy hetet... pár nap, ne szagolgasd. És ne szólj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!