Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak szerintem sürgős a költözés?

Csak szerintem sürgős a költözés?

Figyelt kérdés

Néhány éve vagyunk házasok a férjemmel.

Az anyósom-féle házban maradtunk az esküvőnk után, elsősorban a munkahelyünk közelsége miatt.

Az első szobában lakik anyósom és az édesanyja, a másodikban mi a férjemmel, a harmadikban a férjem öccse a feleségével, aki épp a napokban mondta el, hogy kisbabájuk lesz...

Nézelődtem a neten hirdetéseket, de a férjem szerint fölösleges pénzkidobás, neki minden vágya az épitkezés, arra viszont még nincs pénz...

De egyre kényelmetlenebb a helyzet: ahányan vagyunk, annyiféle a napirendünk, ill. én is szeretnék már lassan gyermeket vállalni, saját háztartást vezetni, ahol van saját konyhám és fürdőszobám is...

Ötletek, vélemények?

N/28

2016. júl. 18. 00:47
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Szerintem a férjem is szeretne saját lakást, olyan átéléssel tudja mesélni a terveit.

Eddig 5 millió forintot tettünk félre.

A férjem tervei szerint 7 millió forintot gyűjtenénk össze, és 7 millió forint hitelt vennénk fel.

A legjobb barátja is épitkezett, és kb. ennyi pénzből gazdálkodtak, ha jól tudom.

Én egy átlagos házzal is beérném, való igaz, fenntartani bőven elég azt is.

A hirdetéseket böngészve egyik ház sem fogott meg bennünket annyira...

Én viszont tényleg komolyan gondolom, hogy itt az ideje lépni, vágyom a saját otthonra, ahol a mi kényelmünk szerint élhetünk, kevesebb alkalmazkodással, a sógoroméknak pedig jutna egy szép gyerekszoba, és én is szeretnék saját gyermeket, de őt már a saját házunkba szeretném, ha születne.

Nem tudom, a sógoromék gondolkodnak-e saját lakáson, eddig senkinek sem emlitették.

Remélem, hogy az esetleges új lakáshoz a régi férj is megfelel :D

2016. júl. 20. 16:36
 22/22 anonim ***** válasza:
39%
Érdekes a férjed meg a tesója is hogy ennyire nincs igényük a privát szférára. Döbbenet.
2016. júl. 25. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!