Csak szerintem sürgős a költözés?
Néhány éve vagyunk házasok a férjemmel.
Az anyósom-féle házban maradtunk az esküvőnk után, elsősorban a munkahelyünk közelsége miatt.
Az első szobában lakik anyósom és az édesanyja, a másodikban mi a férjemmel, a harmadikban a férjem öccse a feleségével, aki épp a napokban mondta el, hogy kisbabájuk lesz...
Nézelődtem a neten hirdetéseket, de a férjem szerint fölösleges pénzkidobás, neki minden vágya az épitkezés, arra viszont még nincs pénz...
De egyre kényelmetlenebb a helyzet: ahányan vagyunk, annyiféle a napirendünk, ill. én is szeretnék már lassan gyermeket vállalni, saját háztartást vezetni, ahol van saját konyhám és fürdőszobám is...
Ötletek, vélemények?
N/28
Szerintem a férjem is szeretne saját lakást, olyan átéléssel tudja mesélni a terveit.
Eddig 5 millió forintot tettünk félre.
A férjem tervei szerint 7 millió forintot gyűjtenénk össze, és 7 millió forint hitelt vennénk fel.
A legjobb barátja is épitkezett, és kb. ennyi pénzből gazdálkodtak, ha jól tudom.
Én egy átlagos házzal is beérném, való igaz, fenntartani bőven elég azt is.
A hirdetéseket böngészve egyik ház sem fogott meg bennünket annyira...
Én viszont tényleg komolyan gondolom, hogy itt az ideje lépni, vágyom a saját otthonra, ahol a mi kényelmünk szerint élhetünk, kevesebb alkalmazkodással, a sógoroméknak pedig jutna egy szép gyerekszoba, és én is szeretnék saját gyermeket, de őt már a saját házunkba szeretném, ha születne.
Nem tudom, a sógoromék gondolkodnak-e saját lakáson, eddig senkinek sem emlitették.
Remélem, hogy az esetleges új lakáshoz a régi férj is megfelel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!