Van-e értelme leülnöm anyósommal elbeszélgetni?
Heti négyszer anyósnál alszik? :O Akkor maradjon is ott.
Próbálj meg tiszta vizet önteni a pohárba anyóssal (legalább egy esélyt hagyjunk meg ennek), de nem hiszem, hogy sikerrel fogsz járni. Férjeddel beszélj, válasszon anyucika és köztetek.
Sajnálom a gyerek(ek)et.
sajnálom,hogy ilyen egy hárpia nőszemély az anyósod. és hogy a férjed meg anyuci pici fia ráadásul . nem lehet könnyű.
szerintem nem érdemes küzdened a férjedért. a leírás alapján olyan mint az anyja és teljesen egyet ért a hülyeségeivel. én azt ajánlom,hogy menekülj. igen, biztos szar lesz feladni több év után, de ha ebben a helyzetben maradsz még évekig,évtizedekeig, az mivel jobb?
majd találsz olyan férfit akinek te vagy az első és még hátha normális anyja is van. az csak a bónusz lenne. biztos találsz ilyet.
ők meg pukkadjanak meg ott ahol vannak, akár elveheti az anyját is,ha ennyire ő az etalon a feleségével szemben is.
Amikor a címet elolvastam azt gondoltam, mindig van értelme leülni beszélni.
Most nincs.
Az anyósod ugyanis elég elmebetegnek látszik, akinek te mindig is az a gonosz némber leszel aki elvette tőle az ő icipici üntyüli püntyüli kis fiacskáját és amíg meg nem döglik ez nem fog változni.
A baj az, hogy az a gerinctelen puhapocsű alak - akinek van pofája magát férfiak nevezni és mellesleg a férjed - teljes mellszélességgel az anyja mellett áll VELED SZEMBEN. Tehát benne vagy egy kapcsolatban, ahol nincs egy szövetségesed sem, viszont van két ellenséged. Amíg nincs gyerek - de ha van akkor is- érdemes elgondolkoznod, hogy van -e értelme folytatni. Ugyanis ahogy írtad egyszer már a fickó döntött és akkor sem feleség volt fontos a számára.
Eljöhet még az a boldog időszak, amikor naponta kijársz a temetőbe lebrunyálni az anyós sírját, de hidd el, nem érdemes megvárni...
A férjem nehezen jött ki az apjával.Addig csak telefonon számolt be az anyjának,és többnyire akkor,mikor én nem hallottam.Amíg apósom élt,nem is járt oda túl gyakran.A férjem sosem állt ki mellettem,mindig azt mondta,túlérzékeny vagyok, az anyja csak jót akar.
Most,hogy télen meghalt apósom,azóta bújja ennyire az anyját.Ezt már nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!