Mit tegyek, ha nem tudok még 2 mondatot sem elbeszélgetni a barátom édesapjával?
Lassan 4 éve vagyok együtt a fiával. Elég ciki a helyzet, mert mindig csak köszönünk egymásnak, nagyon-nagyon ritka az, hogy el is kezdünk beszélgetni valamiről. Ez engem eléggé zavar, akkor még rosszabb lesz, ha esetleg ő lesz az apósom. Hogy lehetne ezt a görcsös hangulatot enyhíteni, ha ritkán is találkozunk és elég magának való ember, mióta meghalt a felesége?
21L
3 éve vagyok együtt a barátommal, és apukájával egyéb okok miatt nem beszélgetek,sőt anyukájával is 1 éve kezdtem el beszélgetni!
Dobj fel valami témát,vagy kérdezz a fiáról
Miért nem hagyod békén? Valószínüleg nem beszélgetös fajta, veled meg nincs közös témája.
A hallgatós tipusú embereknek a lehetö legrosszabb, ha valaki mindenáron beszélgetni akar velük, ahelyett, hogy hagyná nyugton.
Én a saját Apámmal nem tudok sokat beszélni. A Párom apjával nem is erőlködök és ciki a helyzet mikor csak ketten maradunk pár percig is és csak a csend, de hát ez van. Én nem idegesítem magam ezen.
Sokkal rosszabb az a helyzet, mivel az Apját csak néha látom, de a sógornőmmel sehogy nem vagyok, vagyis jól nem. S ő mindig ott van, ha oda megyek hozzájuk, áldatlan állapotok lesznek, mert kegyetlen nőszemély... Kis istennek képzeli magát.
"Ha náluk lennék,takarítanék,összerámolnék ezt-azt,mivel csak ketten vannak"
Én meg nagy ívben kihajítanálak -, ha valaki elkezd máshol rakodni, az igen nagyfokú bunkóság, ezzel azt mutatod, hoyg szerinted kosz és kupi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!