Anyossal együtt élünk 5 éve.Van 2 tizenéves fiam meg 1 8hós.Nagyon zavar ahogy viselkedik...neki mondvàn melege van mindig bugyiba meg trikóba rohangàszik...szétterpesztett làbakkal ül be hozzànk...kint van neki a fél segge,vagy a pi....ja..esetleg a betétje.Engem nagyon zavar.Nagyon beteges szerintem hogy felnőtt 38éves fia előtt is igy rohangàl.Persze a parom nem szól érte,nert ők így szoktak meg....nekik ez normàlis.De nekem miért kell ezt néznem???És a 2 tinédzser fiúnak is?
Nem beteges, csak tahó, kultúrálatlan viselkedés. Négyszemközt beszélgess vele, mondd el, hogy a kamasz fiúkat zavarja, hogy a nagyanyjukat öltözetlenül kell látniuk. Fűzd bele, hogy bármikor jöhetnek a fiúkhoz haverok és ha ők is tanúi lesznek, nevetség és piszkálódás tárgyává teszik az unokáit. Ajánld fel, hogy veszel neki laza, kényelmes otthoni ruhát. Csak tartok tőle, megkapod, hogy az ő házában úgy öltözik, ahogy neki tetszik.
2016. jún. 2. 11:27
12/20 anonim válasza:
Sosem viselkednék így, de lássuk be, ő van otthon, nem te...
2016. jún. 2. 12:07
13/20 anonim válasza:
Utolsó: anyós azért lehet még otthon, mert a kérdező és a férje eltartják és fizetik a kiadásait, mert neki büdös dolgozni. Nem mentség mindenre, hogy ő van otthon. Ha másokkal élek együtt, az a minimum, hogy bizonyos szabályokat betartok a közös helyiségekben.
Engem mondjuk a bugyiban és trikóban mászkálás nem zavarna, de a szétterpeszkedés, betét és p*nakilógatás már igen.
Mondjuk én nem költöznék oda anyóshoz, de a saját anyámhoz sem. Felnőtt, családos emberként eszem ágában sem lenne szülőkkel lakni.
2016. jún. 2. 12:46
14/20 Miss19 válasza:
Mivel hogy vele laktok o abba van hogy meg most is barmit megtehet hisz ti koltoztetek be.
A masik meg hogy lehet o is igy volt nevelve gyerekoraba.
De azert tisztelhetne beneteket mert unokak is ott vannak...
Azer ez mar neveletlenseg s undorito ha tenyleg igy viselkedik...
2016. jún. 4. 09:33
15/20 anonim válasza:
A tizenéves fiaidnak az legyen a legrosszabb dolog, amit látnak, hogy egy nagymamájuk korabeli nő alsóneműben mászkál.
2016. jún. 6. 01:08
16/20 anonim válasza:
Amúgy én nem azért mondom, de nekem ez a sok "mi csak jóindulatból lakunk itt és mi tartjuk ám el" típusú anyós szidására toborzó kérdező már kicsit olyan, mint a heti 50 darab "fogamzásgátló mellett lettem terhes" lány. Aha.
2016. jún. 6. 01:11
17/20 anonim válasza:
Egyébként említette valamikor a kérdező, hogy ők laknak az anyósánál? Mert én nem láttam... Az is lehet hogy ő költözött a családhoz. Az én anyósom is lakott nálunk egy pár hónapig. nem kell rögtön azzal jönni, hogy "ti költöztetek oda". Ha pedig nem így van, ahogy én gondolom, akkor bocsánat, de nem tartom helyesnek, hogy csak így leszóljátok...
2016. jún. 6. 18:15
18/20 anonim válasza:
Igen, ők laknak anyósnál, de csak azért, mert anyós nem dolgozik és lusta és hülye és ők segítenek rajta. De ha sokat olvasod ezt a kategóriát ez már egy ideje trend, hogyha valaki anyósnál lakik és nem úgy alakulnak a válaszok, mint ahogy elképzelte, akkor hirtelen "eszébe jut", hogy az anyósa nem dolgozik, lusta, dohányzik, iszik, legalább három hitele van és ők csak jófejségből költöztek hozzá, hogy segítsenek rajta, hátha így más típusú válaszokat kap.
2016. jún. 6. 18:28
19/20 anonim válasza:
Hát igaz, hogy nem szép dolog. Én anyum is ilyen és szegény sógornőm is elnézegeti pucéron mert neki úgy kényelmes nyáron. De persze sógornőmék is el is költözhetnének. Mondjuk őt nem zavarja. engem zavar ha ott vagyok. Lehet nem szégyenlős anyám de ki kiváncsi rá.
De az is igaz, hogy ő van otthon és lehet ti fizettek mindent, de ő már 40 éve abban a házban van otthon 40 éve ott pucérkodik. Nem fog felöltözni mert ti ott vagytok. Mond meg a párodnak hogy beszéljen az anyjával vagy elköltöztök és megnézheti a rezsijét a kedves anyuka. Bár még hozzá teszem, hogy anyámék eltartják a bátyámékat két gyerekkel, szóval én sógornőm jobb ha nem is szól.
2016. jún. 15. 19:41
20/20 anonim válasza:
Annak írom aki azt mondta, egyértelmű volt, hogy problémák lesznek. Én és a párom a szüleimmel élünk együtt 12 éve, és eddig semmilyen problémák nem léptek fel, nagyon jól megvagyunk egymással. Nincs leírva, hogy az anyós/após mindenféleképpen hülye lesz. A kérdésre pedig az a válasz, hogy beszéljétek meg vele normál keretek közt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!