Hogy oldanátok meg? Inkább olyannal oldjam meg, akit csak köszönés szinten ismerek?
Figyelt kérdés
Anyós mindig azzal traktál minket, hogy kulcsot akar hozzánk. Egyszer elutaztunk, odaadtuk férjem kulcsát, ha bármi van (csőtörés akármi) be tudjanak menni. Mikor hazaértünk, átmentem a kulcsokért, szó szerint hozzámvágta, hogy azt hitte az övé. Megkörnyékezte a fiát, hogy elmegy másoltatni nekünk kulcsokat, és akkor magának is. Ő is elmondta neki, hogy nem. Nemsokára utazunk el hosszabb időre, és nem merek kulcsot adni neki, de a szomszédokat nem ismerjük igazán.2016. máj. 30. 12:21
11/30 anonim válasza:
És nem lett egy új barátotok sem???
12/30 A kérdező kommentje:
Költöztünk, szültem, és itthon vagyok a babával, sok lehetőség nem volt ismerkedésre. Közeli városban van barátunk, de nem várnám el tőle, hogy több kilométert vezessen ide többször is.
2016. máj. 30. 12:58
13/30 anonim válasza:
Adsz neki kulcsot, axtán visszakéred.
14/30 anonim válasza:
Közös képviselő/gondnok van a házban? Mi neki adtunk kulcsot.
15/30 anonim válasza:
Ilyen esetben nem adnék senkinek sem.
A vizet elzárjátok, mielőtt elmentek. Amit lehet áramtalanítotok (pl. ne a hűtőt :))
Más nem nagyon tud történni, ami ne várhatna meg titeket.
16/30 A kérdező kommentje:
Jó ötlet a gondnok. Ha nem vállalja, akkor senkinek nem adok. Rossz tapasztalat miatt kicsit parás vagyok lakás miatt. Anyós meg remélem elfelejti felhozni a témát addig 😊
2016. máj. 30. 13:22
17/30 anonim válasza:
Zard el a vizet, aramtalanitsd a lakast es utazzatok nyugodtan. Nekem is ilyen pici a babam (gondolom, nemreg szuletett a tied, ha nem tudtal meg baratokat szerezni), megkerdezhetem, hova mentek nyaralni?:) a mienk 3 honapos es zavarban vagyok, mi lenne a jo valasztas:)
18/30 A kérdező kommentje:
Balatoni barátokhoz megyünk. Szerintem olyan helyre vidd, ahol lehet levegőn és nem 40 fokban, plusz amilyennek te látod, mekkora utat bír ki autóban stb. Mi két hónaposan vittük már nagyobb útra, de még nem vinném 300 km-nél messzebbre.
2016. máj. 30. 13:29
19/30 anonim válasza:
Adjatok anyósnak kulcsot és ha visszajöttök cseréljetek anyóst.
20/30 anonim válasza:
Nekünk nincs rokon közel, szomszédnak nem adtunk, szóval mi is úgy utaztunk el, hogy nem volt másnál kulcs. Ha komoly gond van, legfeljebb betörik az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!